Core Relaxation Technique. Cum sa lansezi un viral pe youtube (VIDEO)

Data: 12/12/2012 | Autor: .

23Exista destui oameni pe lumea asta care au transformat relatia cu youtube intr-o adevarata meserie. Nu fac altceva decat sa posteze clipuri video care, vizionate de milioane de oameni, le aduc venituri consistente.

 

Un exemplu foarte bun il reprezinta clipul lansat de Rebeca Ohlausen (31 ani) care prezinta un banal exercitiu de masaj.

 

„Core Relaxation Technique,” a atins 3.4 milioane de vizualizari pe Youtube, de pe 23 martie 2008 si pana in prezent.

 

Clipul de 9 minute si jumatate prezinta un tanar care maseaza un barbat mai in varsta.  “Nici nu a fost un clip regizat. Pur si simplu am inregistrat si l-am ridicat pe youtube”, spune Rebeca, al carui user de youtube este SerendipityFlowing.

 

“Am primit multe mesaje in care cei care l-au vazut spun ca acest clip le ofera o senzatie de relaxare sau ca le-a rezolvat problemele de insomnie”, a mai spus aceasta.

 

Rebeca spune ca, de atunci, a mai lansat si alte clipuri, dar niciunul nu a atins atat de multe vizualizari. “Secretul este ca nu exista niciun secret”, spune aceasta.

 

“Pur si simplu, fara o explicatie anume, oamenii intra si vad acest clip. N-are absolut nicio reteta secreta in spate. Pur si simplu este vorba de curiozitate, amestecata, probabil, cu un dram de sexualitate”, a mai spus aceasta.

 

Cititi continuarea interviului pe Mashable.com