Counter-Strike: Global Offensive, disponibil pentru precomanda la ComputerGames.ro

Data: 8/08/2012 | Autor: .

Counter-Strike: Global Offensive, unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului, este disponibil pentru precomanda la ComputerGames.ro pentru un pret de 10 euro plus TVA. Acesta urmeaza sa fie lansat oficial pe data de 21 august, dar poate fi precomandat incepand de astazi, in exclusivitate pentru Romania, prin intermediul magazinului online http://shop.computergames.ro/.

Counter-Strike: Global Offensive este primul titlu Valve Software, producatorul jocului, care va fi distribuit exclusiv in format digital. Pentru acest joc, compania are doar trei parteneri mondiali de distributie, ComputerGames.ro fiind unul dintre acestia.

“Noi vom acoperi 18 tari din Europa de Est, dar si Grecia, Orientul Mijlociu si nordul Africii. Pentru toti fanii din Romania interesati de Counter-Strike: Global Offensive, venim cu o oferta speciala – pretul noului joc este de 10 euro (fara TVA), disponibil prin toate metodele moderne de plata (SMS, card etc.), iar codul de acces va fi trimis prin e-mail, pe data de 20 august”, a declarat Silviu Stroie, General Manager ComputerGames.ro si presedinte al Professional Gamers League (PGL).

Dupa cum adauga acesta, toate update-urile viitoare ale jocului vor fi gratuite. Counter-Strike: Global Offensive va introduce noi harti, personaje si arme, alaturi de versiuni actualizate pentru continutul clasic Counter-Strike. De asemenea, vor exista noi moduri de joc, meciuri organizate automat si clasamente online.

Referitor la estimarile in ceea ce priveste vanzarile de licente CS: GO in Romania, Silviu Stroie mizeaza pe 50.000 de unitati, in perioada de precomanda de 14 zile.

“Counter-Strike este cel mai jucat din Romania, avand, la ora actuala, peste 400.000 de jucatori activi. De aceea, ma astept ca noua versiune sa fie bine primita de iubitorii de sport electronic si sa aduca vanzari considerabile, chiar din perioada de precomanda”, a explicat General Manager-ul ComputerGames.ro.

Counter-Strike: Global Offensive a inceput sa fie dezvoltat incepand cu finalul anului 2010 si este al patrulea joc din serie, dupa Counter-Strike, Counter Strike Condition Zero si Counter-Strike Source. Acesta va fi disponibil pentru PC, Mac, PlayStation Network si Xbox LIVE Arcade.