Cu ce se joacă copiii din Japonia. Cele mai bizare 8 jucării

Data: 15/07/2015 | Autor: .

Cu ce se joacă copiii din Japonia shave-photo-640x640

Japonezii au o viziune cel puţin bizară legată de copilărie. Dincolo de desenele animate şi programele TV violente, ieşite din comun, nici cu jucăriile nu stau mai bine. Cei de la Kotaku au adunat într-un top cele mai bizare jucării vândute în magazinele din Tokyo.

PISICA CĂLCATĂ DE MAŞINĂ

Cu ce se joacă copiii din Japonia roadkill-cat-640x640
Ce poate fi mai plăcut pentru un copil decât să se joace cu o pisică din cauciuc, cu maţele pe afară, după ce a fost victima unui accident? Este gândită, bineînţeles, să avertizeze copiii despre pericolele din trafic.Dar totuşi….
BĂRBIEREŞTE-ŢI PĂPUŞA!

Cu ce se joacă copiii din Japonia shave-photo-640x640
“Shave The Baby” Doll pare a fi una dintre cele mai căutate jucării. Cu ajutorul unei lame de ras, copiii pot să epileze păpuşa sub braţ, în zona inghinală şi pe picioare. Ideea este de a-i învăţa pe copii că o astfel de activitate este absolut necesară atunci când vor ajunge la maturitate.
PĂPUŞA CARE PLÂNGE

Cu ce se joacă copiii din Japonia crying-baby-640x640
Crying Doll este o jucărie care face exact ceea ce te aştepţi. Ai o seringă cu care o umpli şi păpuşa plânge de udă cearşaful. Probabil este gândită să le inoculeze fetiţelor ideea că se vor lovi de probleme în viaţă şi că bocetul este ceva normal.
PĂPUŞA CARE NAŞTE

Cu ce se joacă copiii din Japonia pregnant-doll-640x640
Pregnant Doll este desprinsă parcă din filmele horror. Are un scop educativ, învăţând fetiţele cum …vine barza. Detaliile sunt atât de bine definite încât păpuşa poate afecta în mod grav percepţia fetiţelor legate de maternitate.
JUCĂRIA CARE STĂ PE WC

Cu ce se joacă copiii din Japonia toilet-photo-640x640
Anpanman Toilet este o jucărie care prezintă un personaj foarte popular în Japonia, Anpanman. Spre deosebire de celelalte jucării, aceasta îl arată pe erou cum stă pe toaletă. Poţi trage apa de fiecare dată cînd te joci cu el. Aşa sunt învăţaţi copiii japonezi că este cool să stai pe wc, nu pe oliţă.
COPILUL DIN CUPTORUL CU MICROUNDE

Cu ce se joacă copiii din Japonia baby-photo-640x640
Baby in a Microwave este, de departe, cea mai bizară jucărie din top. Este gândită să-i înveţe pe copii, într-un mod şocant, ce pericole ascunde cuptorul cu microunde.
RULETA RUSEASCĂ PENTRU COPII

Cu ce se joacă copiii din Japonia roulette-photo-640x640
Kappa Kick este un fel de ruletă rusească pentru copii. O încarci cu nişte săgeţi din gumă şi o pui la tâmplă. Dacă ai noroc, scapi nevătămat.
BARACK OBAMA NINJA

Cu ce se joacă copiii din Japonia obama-image-2-640x640
Sunt mulţi cei care îl consideră pe Obama o jucărie în mâinile forţelor oculte. Japonezii s-au gândit să-l transforme în erou ninja, aşa că i-au pus o sabie în mână. O să îl facă mai popular?

Loading...

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.