Cum arată Lenovo YOGA 900, cel mai subțire laptop convertibil cu procesor Intel

Data: 24/11/2015 | Autor: .

Lenovo YOGA 900 gadgetreport.ro

 

Lenovo YOGA 900 specificatiiLenovo a lansat pe piaţa românească noile PC-uri si tablete Yoga. Cel mai interesant gadget este Lenovo YOGA 900, cel mai subțire laptop convertibil cu procesor Intel Core i din lume. Preţul este fără comentarii – 7.000 lei.

Subțire, ușor (14,9 mm și 1,29 kg) și performant, Lenovo YOGA 900 completează familia de dispozitive YOGA disponibile în magazinele partenere începând din luna noiembrie, printre care se numără și laptopurile convertibile YOGA 300 și YOGA 500.

LenovoYOGA 900 oferă o flexibilitate sporită, putând fi utilizat în patru moduri (Laptop, Stand, Cort și Tabletă).

Lenovo a conceput acest laptop cu o balama tip „curea de ceas” realizată din peste 800 de piese individuale țesute într-un mod extrem de sofisticat. Această balama ultraflexibilă îmbunătățită asigură o rotație vizibil mai ușoară, permițându-le utilizatorilor să își rotească și să își plieze dispozitivul YOGA 900 cu ușurință în diferite moduri.

YOGA 500, al doilea produs propus de Lenovo, este disponibil în variantele de 14” și 15”, iar design-ul Flip-and-Fold la 360̊ permite rotirea ecranului în jurul axei și comutarea rapidă între modurile Laptop, Stand, Cort și Tabletă, în funcție de nevoile utilizatorului.

Începând de la doar 1,95 kg și cu o grosime de doar 0,85″, dispozitivul Yoga 500 este ultraportabil, perfect pentru cei care lucrează din mers. Iar cu până la 8 ore autonomie pe o baterie standard, poate fi utilizat întreaga zi fără a reîncărca. Boxele modelului Yoga 500 oferă un sunet stereo bogat, iar Dolby® Home Theater® furnizează o experiență audio captivantă. Dispozitivul este disponibil la un preț de pornire de 3.400 lei.

Mai multe detalii aflati de AICI

YOGA 300 (11″) oferă patru moduri pentru muncă și divertisment și este dotat cu un ecran antireflex multitouch în 10 puncte. Designul unic al modelului Lenovo Yoga 300 de 11″ permite rotirea ecranului tactil la 360 de grade în jurul axei. Noul procesor Intel® Pentium® asigură o performanță ridicată pentru utilizatorii obișnuiți cu multitasking-ul. Începând de la 1,36 kg greutate și 2,15 cm grosime, modelul Yoga 300 este ultraportabil, perfect pentru cei care lucrează din mers. Bateria cu o autonomie de 8 ore permite utilizarea dispozitivului întreaga zi fără a reîncărca. Dispozitivul este dotat cu sistem audio Dolby® Home Theater® și aplicații Lenovo premium precum SHAREit și SYNCit. Dispozitivul este disponibil la un preț de pornire de 2.200 lei. Mai multe detalii aflati de AICI

PC-urile și tabletele YOGA sunt disponibile în rețeaua partenerilor Lenovo din România. Puteți consulta lista partenerilor pe website-ul Lenovo.