Cum arata noua tableta Allview 2Speed Quad, cu procesor Quad Core de 1 Ghz

Data: 19/09/2013 | Autor: .

2speedCompania brasoveana Allview a lansat joi tableta 2Speed Quad, cu procesor Quad Core de 1 Ghz. Esenta tabletei 2 Speed Quad o reprezinta procesorul Quad Core Cortex A7 de 1 GHz, sistemul de operare Android 4.2.2. Jelly Bean, cele 2 camere foto-video si bateria cu o autonomie de pana la 7 ore in conditii de functionare continua si pana la 18 zile in stand-by. 

O noutate pe care o aduce 2 Speed Quad este functia Dual Display. Conectand device-ul prin adaptorul Smart2 View la un televizor cu port HDMI, pot fi vizualizate, cu ajutorul playerului 4 K preinstalat, doua continuturi diferite: un film pe televizor si o alta aplicatie pe ecranul tabletei.
allview+2Speed Quad-gadgetreport
Tableta 2 Speed Quad are preinstalata aplicatia Allclick, cu ajutorul careia utilizatorii isi pot seta shortcut-uri catre aplicatiile preferate. Prin activarea unui icon care se afla permanent pe ecran, in partea de jos a acestuia apare o banda cu 18 aplicatii, ce poate fi personalizata in functie de preferinte.097a9f6a14

Allview 2 Speed Quad va fi disponibila in doua variante de culori (alb si negru) si poate fi achizitionata din magazinele partenere la pretul de 649 lei. Tableta poate fi achizitionata si impreuna cu adaptorul wireless display Smart2View, la pretul de 749 lei.

Mai multe detalii aflati de AICI