Cum arata prima tableta quad-core convertibilă romaneasca (VIDEO)

Data: 23/01/2014 | Autor: .

tableta-evolio-x8-fusion-4Evolio a anuntat lansarea X8 Fusion, o tableta Quad-Core convertibilă, de 7,85”. X8 poate fi folosită ca o tabletă, dar și ca un laptop de dimensiuni reduse prin cuplarea la tastatura de aluminiu care are și rol de protecție a ecranului cand se află în poziție închisă. Tableta costa 749 lei.

Evolio X8 este cea mai subțire tabletă disponibilă pe piața din România la acest moment, cu o grosime de doar 6,8 mm.

tableta-evolio-x8-fusion-norton-1Tableta are un design compact și elegant din aluminiu, ultra subțire, de doar 6,8 mm, și o greutate de 300 de grame. Tastatura bluetooth are, de asemenea, un design compact, și numai 6 mm grosime.

Evolio X8 are un procesor Rockchip RK3188T, tactat la o frecventa de 1,4 GHz, memorie internă de 8 GB, memorie RAM de 1 GB și slot MicroSD care suportă carduri de memorie de până la 32 GB.

Tableta se bazează pe sistemul de operare Android 4.2, iar onectarea la internet se face Wi-Fi b/g/n sau prin modem 3G extern. Tableta permite, de asemenea, conectare Bluetooth 4.0 și HDMI.

tableta-evolio-x8-fusion-3Soft-ul de securitate preinstalat, de la Norton, protejează tableta și datele în caz de furt sau pierdere a acesteia, și asigură cea mai înaltă protecție antivirus și antimalware existente pe piață. Sistemul Norton Mobile Security permite blocarea, ștergerea datelor de pe ea sau declanșarea unei alarme prin internet.

Pe lângă Norton Mobile Security, Evolio X8 mai are preinstalate și aplicații de conținut precum PresaOnline și Seenow cu acces gratuit timp de o luna la peste 60 de posturi TV, seriale, filme, documentare, desene animate și emisiuni TV.

Evolio X8 Fusion poate fi comandată pe www.evolioshop.com și www.emag.ro la prețul de 749 lei si din magazinele Altex și Domo.