Cum arata Toughpad FZ-M1, cea mai puternica tableta profesionala din lume (VIDEO)

Data: 14/01/2014 | Autor: .

Toughpad FZ-M1

Novensys a lansat pe piata romaneasca Panasonic Toughpad FZ-M1, prima tableta fanless complet rigidizata cu Windows 8.1 Pro si processor Intel® CoreTM i5 vProTM de generația a 4-a.

Noua tableta, de 7 inchi, este promovata drept un inlocuitor al echipamentelor de tip PDA pentru logistica, transporturi, retail, producție, administrație publica și servicii de urgența.

Designul fanless Toughpad FZ-M1 este posibil datorita procesorului Intel® CoreTM i5-4302Y vProTM ce ofera performanța excepționala la un consum foarte mic, menținand astfel generarea caldurii la minimum.

Tableta are 4GB RAM (8GB opțional) și 128 SSD (256GB opțional).

Cantarind doar 540g, cu o grosime de 18mm, Toughpad FZ-M1 ofera o configurație extreme de flexibila, echipamentul putand fi configurat in funcție de tipul afacerii și se poate transforma dintr-o simpla tableta intr-un echipament mobil dedicat aplicațiilor verticale.

Opțiunile de comunicare cuprind: 4G, GPS și antena externa. Tableta are și un modulul integrat de conectivitate cu echipamente externe cu urmatoarele opțiuni: Mini-Serial, LAN, NFC, cititor de Smartcard, cititor coduri de bare 1D/2D, UHF RFID și baterie hot swap. Ca opțiuni standard, Toughpad FZ-M1 include USB 3.0, Micro SD, port pentru caști, alimentare și microSIM.

Dotata cu sistemul de operare Microsoft Windows 8.1 Pro, clienții business pot profita de cele mai noi imbunatațiri referitoare la funcționalitațile de utilizator cat și beneficiile enterprise ale Windows 8.1 Pro.

Tableta poate fi utilizata impreuna cu soluțiile proprii pentru mangementul depozitelor (Novensys for Warehouse), gestiunea mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar (Novensys for Assets), citirea contoarelor (Novensys for Meter Reading), poate extinde in teren funcționalitați direct din soluțiile de gestiune a resurselor (Dynamic Anywhere, Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics AX), retail (LS Retail) și mai ales pentru vizualizare de rapoarte pentru managerii activi pe teren (construcții, producție, servicii profesionale și utilitați).

In Romania, tableta Toughpad FZ-M1 este disponibila incepand de la 1.599 euro.