Cum iti incarci telefonul wireless. Un tutorial video GadgetReport.ro

Cum iti incarci telefonul wireless. Un tutorial video GadgetReport.ro

Dacă vrei să îţi incarci telefonul wireless, pe piaţă există mai multe soluţii, unele ieftine, altele foarte scumpe. Merită să investeşti în achiziţia unui încărcător wireless? Este un gadget folositor sau reprezintă doar un accesoriu inutil, gândit doar să mai scoată nişte bani din buzunarul clientului?

Am testat unul dintre cele mai bine vândute pad-uri de încărcare wireless, noul Samsung Fast Charge Wireless Charging Pad. Un produs pe care îl găsiţi în magazine la un preţ de 170-190 de lei, fiind cel mai performant din gama Samsung.

Dacă vreţi un asemenea produs, trebuie în primul rând să vă asiguraţi că telefonul vostru suportă încărcarea wireless. La Samsung, de exemplu, doar de la seria Galaxy S6 în sus aveţi această facilitate în standard. Dacă aveţi un telefon mai vechi, puteţi să cumpăraţi o husă specială.

20160323_160124

Pe de altă parte, mare atenţie. Samsung Wireless Pad Fast Charge nu vine cu un cablu şi încărcător!

Cu alte cuvinte, dacă vrei sa iti  incarci telefonul wireless, trebuie să îţi cumperi şi un încărcător clasic, dacă nu ai deja unul. În cutie vei găsi doar padul de încărcare şi manualul gadgetului.

20160323_160223Iar dacă vreţi ca pad-ul wireless să funcţioneze la capacitate maximă, asiguraţi-vă că îl conectaţi la un încărcător fast charger, cu simbolul de încărcare rapidă.

Din momentul în care l-aţi conectat, vei observa că, atunci când aşezezi telefonul pe pad, ca sa iti incarci telefonul wireless, va trebui să fii foarte atent, pentru că doar pus pe mijlocul gadgetului, telefonul va începe să se încarce. În orice altă poziţie, încărcarea wireless nu va fi posibilă.

Din momentul în care smartphone-ul va începe să se încarce, veţi vedea pe ecranul telefonului nivelul bateriei. Din testele făcute de noi, acest pad wireless a încărcat un Samsung Galaxy S7 Edge cu 1% pe minut.

Asta înseamnă că într-o oră ajunge la 60%, iar într-o oră şi jumătate se încarcă complet. Viteza de încărcare este una optimă pentru o tehnologie aflată încă la început de drum.

Un astfel de gadget, dacă vrei sa iti  incarci telefonul wireless, poate fi ok mai ales la birou, pentru că veţi putea ţine tot timpul telefonul la încărcat şi să răspundeţi rapid, fără corvoada conectării charger-ului.

Vedeţi cum se comportă Samsung Fast Charge Wireless Charging Pad în clipul video de mai jos.

Dacă vreţi să cumpăraţi un astfel de produs îl găsiţi la fel mai bun preţ AICI. Sfatul nostru este să nu cumpăraţi pad-uri de încărcare wireless no-name, din târg, pentru că este posibil să vă distrugeţi acumulatorul de la telefon.