Cum iti stergi profilul de Facebook (VIDEO)

Data: 7/03/2014 | Autor: .

Facebook_Login-645x483V-ati saturat de profilul de pe Facebook? Vreti sa va construiti altul? Urmati pasii de mai jos si veti putea, astfel, sa scapati de toate datele de pe reteaua de socializare.

Trebuie sa stiti, din start, ca daca va stergeti profilul de Facebook, acest lucru nu se va intampla imediat. Reteaua va pastra datele active timp de inca 14 zile, pentru a impiedica astfel stergerea accidentala sau de catre altcineva.

Daca vreti sa va pastrati fotografiile si celelalte date pe care le aveti pe Facebook, cititi tutorialul GadgetReport.ro de AICI.

Dupa ce v-ati facut backup la date, trebuie sa va stergeti “Linked Accounts”. Fara acest pas, nu veti reusi sa va stergeti profilul.

facebook-app-delete-625x625

Asa ca, mergeti in Facebook settings, dati clip pe Settings option. Selectati “Apps tab: si dati click pe “All Apps”. Apasati “X” la fiecare dintre ele, dati ok la “delete all” si apoi apasati pe “Remove”.

Dupa ce ati urmat acesti pasi, puteti trece la stergerea contului Facebook.

Primul pas este sa intrati in Facebook Help Center, la Facebook account deletion form sau cautati “delete account” din Facebook Help Center, iar apoi selectati linkul care va duce la stergerea contului.

screen-shot-2013-11-13-at-12-08-09-pm-625x625

Selectati «Delete My Account”, introduceti parola de Facebook si completati codul CAPTCHA. Dupa ce dati OK, contul dvs. va fi sters in 14 zile.

Un sfat important. In cele 14 zile, nu mai accesati deloc contul de Facebook pentru ca, altfel, acesta va redeveni activ. Daca totusi intrati pe Facebook, repetati procesul de mai sus.

facebook-delete-2-2-625x625