Cum joci Pokemon Go in Romania

Data: 14/07/2016 | Autor: .

Cum joci Pokemon Go in Romania

Jocul Pokemon Go a declansat o adevarata isterie la nivel mondial, game-ul fiind cel mai descarcat produs din App Store si Google Play in Statele Unite, Australia și Noua Zeelandă. Jocul a fost lansat, recent, in Germania, urmand sa debuteze, curand si in alte piete. Chiar daca la noi nu a ajuns oficial, iti aratam cum joci Pokemon Go in Romania cu cateva trucuri simple.

Jocul se foloseşte de GPS-ul şi camera telefonului pentru a reda o hartă virtuală pe care apar trei elemente – Pokestop-uri, de unde jucătorii îşi iau item-urile (Eggs si Incense) necesare pentru a găsi Pokemonii, Gyms (zonele de antrenament) şi Pokemonii, cu care jucătorii urmează să se confrunte.

Pokemon Go este unul dintre primele jocuri de realitate virtuală care îi fac pe utilizatori să iasă din casă, în căutarea caracterelor.
Altfel spus, dacă vrei să joci Pokemon Go, trebuie să îţi încarci telefonul (bateria se consumă destul de repede) şi să ieşi în oraş, în căutarea indiciilor pe care le vezi pe aplicaţie, cu ajutorul camerei foto.
Cu ajutorul hărţii, cauţi Pokestop-uri, aduni itemurile şi, când eşti suficient de puternic, porneşti în căutarea Pokemonilor pe care trebuie să-i lichidezi.

Nu e o misiune uşoară, dovadă că mulţi jucători s-au plâns deja pe reţelele de socializare că au făcut febră musculară mergând pe jos în căutarea itemurilor şi Pokemonilor.

Cum joci Pokemon Go in Romania, pe telefoanele iPhone

1. Mergeți în App Store > Featured tab > scroll în josul paginii > click pe Apple ID > click pe Sign Out.
2. Mergeți la Settings > General > Language & Region și schimbați pe US, Australia sau Noua Zeelandă.
3. Descărcați orice aplicație gratuită și vi se va cere să creați o nouă identitate Apple. La meniul de facturare alegeți None. Adăugați orice adresă din zonele menționate mai sus.
4. Căutați jocul Pokemon go în App Store și instalați-l.
Cum joci Pokemon Go in Romania, pe telefoanele si tabletele pe Android

1. Descărcați Pokemon Go în format APK de pe site-uri precum APKPure.com, ideal direct pe telefon. Dacă nu funcționează, descărcați fișierul (58 MB) pe PC.
2. Dacă îl descărcați pe computerul personal, conectați telefonul la PC prin cablul USB și copiați fișierul în folderul Donwloads.
3. Pe telefon, accesați Settings > Security și permitați să fie instalate aplicații din surse necunoscute.
4. Din folderul Downloads instalați jocul, apoi, pentru siguranță, mergeți din nou la setări și debifați opțiunea privind aplicațiile din surse necunoscute.

Atenția! Aceste setări vin cu riscuri de securitate și procedați pe propria răspundere.

PRECIZARE: POKEMON GO S-A LANSAT, INTRE TIMP, SI IN ROMANIA – AFLA DETALII DE AICI