Cum ridici pe Youtube un clip Full HD înregistrat cu telefonul

Data: 19/08/2016 | Autor: .

Cum ridici pe Youtube un clip FullHD înregistrat cu telefonul

Dacă vrei să ridici pe Youtube un clip video realizat cu telefonul, la calitate Full HD, vei vedea că acesta va ajunge online la o calitate cu mult mai slabă decât cea originală. Pentru a rezolva problema, trebuie să faci câteva setări simple, obligatoriu de pe un laptop sau un desktop. Cum ridici pe Youtube un clip Full HD înregistrat cu telefonul află dintr-un tutorial GadgetReport.ro

În primul rând, dacă vrei să ridici clipuri pe Youtube, trebuie să ai aplicaţia Youtube instalată pe telefon sau tabletă.

O descarci gratuit din Play sau din App Store, iar apoi trebuie să îţi deschizi un cont. Il poti realiza foarte simplu, cu adresa de email.

După ce ai setat contul, intră pe pagina de Youtube.com de pe un laptop sau PC (aplicatia mobila nu are foarte multe setari), mergi în CANALUL MEU şi apoi în MANAGER VIDEO.

Din meniul din stanga, selectează CANAL, iar apoi SETĂRI DE ÎNCĂRCARE PRESTABILITE.

În fereastra din mijloc, dincolo de selectarea categoriei, trebuie să pui eticheta yt:quality=high pentru ca Youtube sa iti incarce tot timpul clipurile la calitatea maxima.

Iar daca ai înregistrat un clip video in format 4:3, adauga si eticheta yt:stretch=16:9 pentru ca Youtube sa ti-l extinda automat la 16:9. Mai multe etichete pe care le puteţi folosi le vedeţi AICI.

Poţi să adaugi muzică, filtre sau să decupezi porțiuni din videoclip folosind funcțiile Îmbunătățiri.

Salvezi setările şi apoi poţi încărca fără probleme clipuri Full HD.

Cum ridici pe Youtube un clip Full HD înregistrat cu telefonul ai aflat de pe GadgetReport.ro. N-ar fi interesant să le spui si prietenilor cum să facă asta? Dă share la acest material!