Cum să dezactivezi, temporar, contul de Facebook

Dezactivarea temporară a contului de Facebook vă permite să luați o pauză de la platforma de socializare fără a șterge nicio informație. Este o modalitate ideală de a petrece mai puțin timp online.

Andrei Negrescu Andrei Negrescu
3 min citire
Cum să dezactivezi temporar contul de Facebook
Publicitate

Cum să dezactivezi, temporar, contul de FacebookDezactivarea temporară a contului de Facebook vă permite să luați o pauză de la platforma de socializare fără a șterge nicio informație. Este o modalitate ideală de a petrece mai puțin timp online.

Publicitate

Vă explicăm cum să vă dezactivați și să vă reactivați contul de Facebook pe toate platformele, de la browserele desktop la telefoanele Android bugetare.

Cum să vă dezactivați contul pe site-ul Facebook

Această metodă funcționează pe orice browser.

Deschideți Facebook.

Chrome UbwLQsi0sE
Faceți clic pe imaginea dvs. de profil din colțul din dreapta sus al ecranului.

Faceți clic pe Setări și confidențialitate din meniul derulant

Chrome Kf1Ibt15LN

Publicitate

Faceți clic pe Settings (Setări) pentru a accesa pagina de setări a contului dvs.

Faceți clic pe Accounts Center din colțul din stânga sus al ecranului dvs.

Chrome 1ANemTLHRq
Faceți clic pe Detalii personale în partea stângă a ecranului dvs.

Chrome obcVhA6TNU
Faceți clic pe Account ownership and control (Proprietate și control al contului).
Faceți clic pe Dezactivare sau ștergere din fereastra pop-up.
Selectați butonul Deactivate account (Dezactivare cont).
Faceți clic pe Continue (Continuare). Va trebui să confirmați încă câteva setări înainte ca contul dvs. să fie dezactivat, pe care le descriem în detaliu mai jos

Chrome ZnNNGNBzg6
Trebuie să introduceți din nou parola pentru a finaliza procesul de dezactivare. Facebook încearcă să vă convingă să rămâneți, oferindu-vă să vă reactivați contul în mod automat. Această opțiune este selectată în mod implicit, așa că selectați Don’t reactivate automatically (Nu reactivați automat) înainte de a finaliza procesul.

Chrome O8l72Ln6oq

În cele din urmă, Facebook vă întreabă dacă doriți să renunțați la primirea de notificări. În mod implicit, prietenii dvs. vă pot invita în continuare la evenimente și grupuri și vă pot eticheta în fotografii după ce vă dezactivați contul. Selectați opțiunea Opt out of receiving future notifications from Facebook dacă nu doriți ca acest lucru să se întâmple.

Chrome gHE0RwiZgi

Cum să vă dezactivați contul în aplicația Facebook

Această metodă funcționează cu aplicațiile Facebook pentru Android și iOS.

Deschideți aplicația Facebook.
Atingeți butonul cu trei linii din colțul din dreapta sus al ecranului.

Chrome wOQmHD8w2Z

Derulați în jos și atingeți Settings (Setări) din meniul derulant Settings & privacy (Setări și confidențialitate).
Atingeți  Accounts Center (Centrul de conturi) din partea de sus a ecranului.

Chrome U5DRpfqCup
Atingeți Detalii personale.
Atingeți Proprietatea și controlul contului.

Chrome 7Jj5cqz9MD
Atingeți Dezactivarea sau ștergerea.
Selectați butonul Deactivate account (Dezactivare cont).
Atingeți Continue (Continuare).
Selectați o întârziere de reactivare automată sau renunțați la reactivarea automată.
Alegeți dacă doriți să renunțați la notificări.

Chrome 3HZL3gguaQ

 

Cum să vă reactivați contul pe site-ul și aplicația Facebook

Reactivarea contului dvs. de Facebook este la fel de simplă ca și conectarea din nou, fie pe aplicație, fie pe site-ul web. Nu trebuie să efectuați niciun pas suplimentar și puteți continua să utilizați Facebook în mod normal.

5 secrete ale Facebook! Cum treci dincolo de setările obişnuite

Publicitate

Ultimele Știri

Descoperă mai multe

Articole selectate pentru tine

Se încarcă...