Cum foloseşti un aparat de călcat vertical cu aburi

Data: 23/02/2016 | Autor: .

cum folosesti un aparat de călcat vertical cu aburi

GadgetReport.ro vă propune astăzi un tutorial video cu unul dintre cele mai interesante gadgeturi din gospodăria smart – un aparat de călcat vertical cu aburi. Am testat modelul PHILIPS ClearTouch GC536/35, cel mai performant de pe piaţă, iar rezultatele sunt pozitive – un astfel de gadget te va face să uiţi fierul de călcat clasic.

Trebuie să ştiţi din start un lucru important – atunci când vreţi să cumpăraţi un astfel de aparat de călcat vertical cu aburi, alegeţi produsele cu cea mai mare capacitate în litri şi Waţi.

La produsele ieftine şi cele portabile, o să vă treziţi că nu oferă aburul la nivelul aşteptat şi, în plus, apa din rezervor se va consuma în numai câteva minute.

PHILIPS ClearTouch GC536/35, produsul testat de GadgetReport.ro, este cel mai scump dar şi mai performant aparat de călcat vertical cu aburi din gama producătorului. Are un rezervor de apa detasabil de 1.2 litri şi o putere de 2000 W.

Capacitatea acestuia este suficientă pentru 20-30 de minute de utilizare intensivă, după care va trebui să umpleţi din nou rezervorul cu apă obişnuită, de la robinet.

Aparatul de calcat vertical se poate folosi pe orice tip de tesaturi. Este o solutie excelentă pentru tesaturi delicate, cum este matasea. Pachetul include o manusa care va protejeaza mana in timpul calcarii. In plus, are un clips conceput pentru indepartarea cutelor din numai cateva miscari.

Un aparat de călcat vertical cu abur îndepărtează 99% din microbi, bacterii, fumul şi orice miros din haine, de la cel de fum la transpiraţie. Asta pe lângă faptul că netezeşte hainele foarte repede şi fără cute, cu ajutorul plăcii XL din otel inoxidabil.

Cum funcţionează PHILIPS ClearTouch GC536/35 vedeţi în tutorialul video GadgetReport.ro de mai jos. Dacă vreţi să testăm şi alte produse, vă aşteptăm sugestiile pe office@gadgetreport.ro sau pe pagina noastră de Facebook.

PHILIPS ClearTouch GC536/35 îl puteţi cumpăra de pe emag.ro, acolo unde beneficiaţi şi de o garanţie extinsă.