Cum sa iti salvezi gratuit 15 GB de date pe serverele Google

Data: 14/05/2013 | Autor: .

google-drive

Google a anuntat ca incepand de astazi pune la dispozitia fiecarui client care are o adresa de @gmail cate 15GB spatiu de stocare gratuit pe serverele companiei.

Google a unificat, practic, oferta pentru serviciile Drive (aplicatie care iti permite sa iti salvezi gratuit 5GB de date online) cu cele de email Gmail si cu serviciul de socializare Google+ Photos.screenshots_0000_consumer

Google incearca, in acest fel, sa revitalizeze Google+ si sa atraga cat mai multi clienti pe serverele sale, mai ales cei care folosesc Android.

Pentru clientii care vor mai mult spatiu de stocare in cloud, Google pune la dispozitie pana la 100 GB pentru o taxa lunara de 4,99 dolari. 200 de GB tinuti pe serverele Google sunt taxati cu 9,99 dolari.

Pentru a beneficia de oferta, trebuie sa ai o adresa de Gmail si sa intri pe magazinul de aplicatii Play (in cazul Android) sau pe pagina de aplicatii drive.google.com/start, pentru a descarca serviciile respective.

Odata instalate, aceste se vor sincroniza si iti vor oferi oricand posibilitatea de a-ti accesa datele de oriunde, cu userul si parola de la  Gmail.

Mai multe detalii aflati de pe blogul companiei.