Cum sa-ti spionezi colegii! KeySweeper costa 10 dolari (VIDEO)

Data: 30/07/2015 | Autor: .

keysweeper-gadgetreport.ro

Vrei sa afli tot ce fac pe calculator colegii tai de serviciu? Te intereseaza pe ce site-uri intra, care le sunt parolele, ce secrete isi impartasesc pe chat, pe Facebook sau pe Yahoo Messenger? Platesti intre 10 si 80 de dolari si primesti un dispozitiv creat de hackeri, KeySweeper, care monitorizeaza tot ce se intampla wireless la tine in birou.

internalsmallSa fie clar. Nu incurajam astfel de practici. Ideea e ca daca va doriti un asemenea dispozitiv de spionaj, il puteti comanda AICI si, din ce spun dezvoltatorii lui, nimeni nu va afla ca este activ.

Asta pentru ca gadgetul KeySweeper arata ca un banal incarcator de telefon. Il pui in priza si incepe, automat, sa inregistreze toate informatiile trimise de pe tastaturile wireless din zona. Astfel ca vei afla tot ce se tasteaza, iar daca ai predefinit cateva chei de alerta, te va anunta prin SMS, pentru ca are inclusiv slot pentru card SIM.

Informatiile le descarci apoi pe calculatorul tau si vei avea astfel tot istoricul activitatii pe calculator a persoanei care te intereseaza. Intre timp, KeySweeper va continua sa functioneze, asta pentru ca are o baterie care se incarca automat.

spysmall

KeySweeper integreaza un transmitator nRF24L01+ la 2.4GHz, un procesor de 16MHz 8-bit 8051, 1kB + 256B RAM.

KeySweeper costa intre 10 si 80 de dolari, in functie de dotari. Mai multe detalii despre cum functioneaza afli din clipul video de mai jos.