Cum se joaca Pokemon Go! Jocul care a înnebunit planeta

Data: 11/07/2016 | Autor: .

Cum se joaca Pokemon Go! Jocul care a înebunit planeta

Cum se joaca Pokemon Go! Jocul care a înebunit planeta 2Nintendo a dat lovitura cu noul joc Pokemon Go. Game-ul, care imbină în mod excelent experienţa de gaming cu realitatea virtuală şi activitatea fizică, a ajuns pe primul loc în topul celor mai descărcate jocuri de pe iOS și Android, iar acţiunile companiei au crescut spectaculos la bursă, relatează GadgetReport.ro. Cum se joaca Pokemon Go vezi în clipurile video de mai jos.

Jocul, realizat în colaborare cu Niantic Labs, îl găsiți în App Store și Google Play.

Jocul se foloseşte de GPS-ul şi camera telefonului pentru a reda o hartă virtuală pe care apar trei elemente – Pokestop-uri, de unde jucătorii îşi iau item-urile (Eggs si Incense) necesare pentru a găsi Pokemonii, Gyms (zonele de antrenament) şi Pokemonii, cu care jucătorii urmează să se confrunte.

pokestopuriPokemon Go este unul dintre primele jocuri de realitate virtuală care îi fac pe utilizatori să iasă din casă, în căutarea caracterelor.

Altfel spus, dacă vrei să joci Pokemon Go, trebuie să îţi încarci telefonul (bateria se consumă destul de repede) şi să ieşi în oraş, în căutarea indiciilor pe care le vezi pe aplicaţie, cu ajutorul camerei foto.

Cu ajutorul hărţii, cauţi Pokestop-uri, aduni itemurile şi, când eşti suficient de puternic, porneşti în căutarea Pokemonilor pe care trebuie să-i lichidezi.

Nu e o misiune uşoară, dovadă că mulţi jucători s-au plâns deja pe reţelele de socializare că au făcut febră musculară mergând pe jos în căutarea itemurilor şi Pokemonilor.

Cum se joaca Pokemon Go vezi in clipurile video de mai jos.

Chiar dacă a lansat jocul gradual, în numai câteva ţări, printre care SUA, Australia și Noua Zeelandă, serverele Nintendo s-au blocat, astfel că extinderea acestuia a fost suspendată pentru moment.