Cum stergi istoricul clipurilor cautate si vazute pe Youtube (VIDEO)

Data: 18/02/2014 | Autor: .

youtubex

Cei de la Youtube si-au facut un obicei enervant in a ne oferi tot felul de legaturi intre clipurile pe care le vedem pe canalul video. Vestea buna este ca poti intrerupe acest serviciu si sa ai un Youtube curat, de fiecare data.

Te-ai uitat la un clip video trimis de un prieten? Youtube iti va umple apoi prima pagina de pe Youtube cu clipuri relationate, crezand ca esti pasionat de acel domeniu.

Sau poate ca ai vazut un clip video XXX si vrei sa il stergi din istoric si din cautari.

Pentru ambele situatii exista solutii. Daca, de exemplu, vrei sa stergi clipurile vazute din istoricul tau de pe Youtube, intra in meniul din dreapta sus si da click pe Abonamente (Subscriptions).

history

Mergi apoi in meniul din stanga ecranului, da click pe Istoric (History) si, pe mijocul ecranului vei vedea lista cu toate clipurile vazute. Le poti sterge pe toate sau doar pe cele care doresti.

In plus, ai un buton care iti permite sa opresti pauza la istoric, astfel ca nu iti vei mai vedea niciodata urmele clipurilor vazute pe youtube.

Poti, de asemenea, sa stergi si cautarile de pe youtube. Te duci tot in dreapta sus, dai manager video si, din meniul din stanga selectezi istoricul cautarilor.

La fel ca in cazul clipurilor vazute, poti sterge ce vrei si poti opri istoricul cautarilor.

search-history-youtube

Daca nu te descurci, urmareste clipul video de mai jos care, cu siguranta, iti va fi de folos.