Cum va arata telecomanda TV-ului, peste numai cativa ani

Data: 18/03/2014 | Autor: .

telecomanda SFDe la televizoarele cu lampi, am ajuns la LED TV, de la imaginea analogica s-a trecut la digital, la HD, la 3D si 4K. Televizorul viitorului va fi, cu siguranta, centrul aplicatiilor multimedia din casa anilor 2020.

 TV, Web, shopping, social network, toate aspectele unei realitati tehnology-addicted le vom experimenta pe ecranul cat o foaie de hartie sau virtual al TV-ului 4.0.

Tehnologiile exista, insa ne-am obisnuit ca progresul sa vina in portii mici, treptat, pentru a nu da peste cap “regulile” dupa care se conduce realitatea.

Pana sa experimentam viitorul TV, semnalam ultimele inovatii tehnologice care ar putea fi puse in practica in urmatorii 2-3 ani.

Iar unul dintre gadgeturile cu sanse mari sa devina realitate este telecomanda multimedia gandita deCarbon Design. Un gadget care seamana izbitor cu un telefon mobil, dar care insa ofera insa o experienta complet diferita.

TELECOMANDA6 Telecomanda integreaza toate functiile gadgeturilor care ne-au invadat sufrageria, de la TV, la DVR, consola de jocuri si tastatura PC.

Conceptul este capabil sa le inlocuiasca pe toate. Display-ul LED isi poate schimba configuratia in functie de ce vrei sa controlezi – butoane de telecomanda TV, tastatura multimedia pentru internet, joystick pentru consola de jocuri.

Carbon Design a propus proiectul mai multor companii producatoare. Ramane de vazut care il va pune in practica.TELECOMANDA2 TELECOMANDA3 TELECOMANDA4 TELECOMANDA5 TELECOMANDA7