Cum vezi filme gratuit pe Digi Play

Data: 4/09/2015 | Autor: .

digi play

Daca vreţi să vedeţi cele mai bune filme pe laptop, telefon sau tableta, la standarde HD, acum aveti sansa de a testa gratuit serviciile Digi Play. Veti avea acces la serviciile platformei media pana pe 31 decembrie 2016!

Digi Play ofera peste 850 de filme si peste 2500 de episoade de seriale, plus productii marca Digi.

Pentru a activa oferta, trebuie sa fii abonat la un serviciu Digi, indiferent care este acesta.

Dupa incheierea perioadei promotionale, adica sfarsitul anului viitor, vei fi taxat o luna obligatoriu. Dupa aceea, daca nu vrei sa mai platesti, il poti suspenda printr-o cerere depusa online sau la sediile RCS-RDS.

“Până pe 31 decembrie 2016, abonatii noi sau existenti la Digi Net Fiberlink 300/500/1000, dar si abonatii noi la Digi Mobil vor beneficia gratuit de serviciul Digi Play, dacă vor activa Digi Play in perioada 2 septembrie – 31 decembrie 2015.

 Cei care nu se incadreaza in cel putin una dintre conditiile de mai sus, beneficiaza de o reducere de 10 lei, daca se aboneaza in aceeasi perioada, adica vor plati 5 lei lunar TVA inclusă (anterior era 15 lei)”, se precizează în comunicatul Digi.

  Conform RCS RDS, beneficiaza de promotie si cei care au avut activ Digiplay in luna august 2015.

Utilizatorii trebuie sa se inregistreze si sa activeze serviciul in Contul Meu Digi, iar cei care au deja cont in aplicatia Digi Online vor putea sa acceseze Digi Play cu datele de conectare existente.

Serviciul este disponibil pe 5 dispozitive si 2 stream-uri simultane pentru fiecare utilizator.

Ca sa vezi filmele, intri pe digi-online.ro/digiplay, introduci user-ul si parola si alegi filmul pe care doresti sa il vizionezi. Daca il vezi de pe laptop sau PC, trebuie sa ai instalat Nagra Media Player. Il descarci de aici. Atentie, plugin-ul trebuie dezarhivat!

Daca nu vedeti filmele cu Chrome, introduceti chrome://flags/ si dati enable la NPAPI. Noi ne-am lovit de aceasta problema si, in momentul in care am activat-o, Digi Play a inceput sa functioneze normal. Nu uitati sa dai allow la plugin. O sa va apara un avertisment pe Chrome.

Daca vrei sa vezi filmele pe telefon sau tableta, descarca aplicatiile pentru Android respective iPhone si iPad de pe linkurile de mai jos.
Digi Online / Digi Play Android
Digi Online / Digi Play iPhone, iPod Touch si iPad