Cyber Monday: Noi reduceri de preturi, in magazinele online

Data: 26/11/2012 | Autor: .

Prima zi de luni dupa Ziua Recunostintei din Statele Unite a devenit o alternativa la deja faimoasa Black Friday, ziua cu unele din cele mai mari reduceri din an. 

Cyber Monday, asa cum este cunoscuta la nivel international, a fost creata in 2005, pe ideea ca multi consumatori, inca euforici dupa mesele copioase de Ziua Recunostintei si cumparaturile de Black Friday, vor dori si mai multe reduceri, de data asta online, relateaza Ziare.com

In 2011, consumatorii americani, de exemplu, au cheltuit cei mai multi bani intr-o zi pe cumparaturi online, de Cyber Monday, respectiv 1,25 de miliarde de dolari, in crestere cu 22 la suta fata de anul precedent.
Si, ca orice eveniment american care se respecta, Cyber Monday a fost preluata cu succes in toata lumea, chiar si in Romania, desi intr-o masura mai mica decat Black Friday.

O mare parte din magazinele din Romania care au participat la Black Friday au avut fie diverse reduceri pe parcursul intregii saptamani dinainte, fie au prelungit ofertele si pentru weekend.

Cu toate acestea, pot participa si la Cyber Monday, asa cum au facut, anul trecut, PC Garage sau eMag.