Cyberpunk 2077 va dispune de Ray Tracing încă de la lansare

Data: 11/06/2019 | Autor: .

NVIDIA și CD PROJEKT RED au anunțat că NVIDIA® GeForce RTX este partenerul tehnologic oficial pentru Cyberpunk 2077, companiile colaborând pentru a aduce ray tracing în timp real în joc, relatează GadgetReport.ro 

Cyberpunk 2077 a câștigat peste 100 de premii la E3 2018 iar Gamespot îl numește “unul dintre cele mai așteptate jocuri ale deceniului.”

Jocul este noul proiect al celor de la CD PROJEKT RED, dezvoltatorii The Witcher 3: Wild Hunt, titlu care a fost numit “Jocul anului” în mai multe rânduri.

NVIDIA și CD PROJEKT RED au o istorie de peste un deceniu în ceea ce privește colaborările pe plan tehnologic.

Cyberpunk 2077 este un joc foarte ambițios, amestecând perspectivele “first-person” și “deep role playing”, creând în același timp o lume și o poveste captivantă,” declară Matt Wuebbling, head of GeForce marketing la NVIDIA.

“Suntem de părere că lumea Cyberpunk va avea multe de câștigat de pe urma iluminării realiste, accesibilă prin ray tracing.”

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 va avea una dintre cele mai spectaculoase grafici ce va benefica de tehnologia ray tracing .

“Ray tracing ne permite să redăm exact comportamentul luminii într-un mediu urban aglomerat,” spune Adam Badowski, head of Studio la CD PROJEKT RED. ”Cu ajutorul acestei tehnologii, putem adăuga noi niveluri de detalii în impresionanta lume a Cyberpunk 2077.”

Cyberpunk 2077 este un joc de tip “open-world” cu o poveste “action-adventure”.

Acțiunea se petrece în Night City, un megalopolis obsedat de putere, glamour și modificările corporale. Jucătorul va intra în rolul lui V, un mercenar hotărât să obțină un implant care îl poate face nemuritor. Gamerii își pot personaliza cyberware-ul, skillset-ul și stilul de joc în timp ce explorează un oraș vast, unde alegerile pe care le fac vor avea un impact asupra poveștii și a lumii din jurul acestora.