De ce merită Netflix. 5 seriale excelente, cu subtitrare în limba română

Data: 8/08/2017 | Autor: .

De ce merită Netflix. 5 seriale excelente, cu subtitrare în limba română

 Dacă te-ai săturat de site-urile pirat de pe internetul românesc şi vrei o soluţie optimă, care să nu te agaseze cu reclame şi să nu îţi îngheţe în filme, testează serviciile Netflix. Ai 30 de zile la dispoziţie pentru a viziona gratuit programele şi pentru a te decide dacă merită să plăteşti abonament.

Descarci aplicaţia Netflix, îţi faci un cont online şi timp de 30 de zile vei putea urmări gratuit filmele, serialele şi programele documentare furnizate de gigantul media. Toate sunt traduse în limba română şi se văd excelent, fără întreruperi.

Abonamentul lunar la Netflix pornește de la 7,99 euro, cel basic, și merge până la 11,99 euro, varianta premium. Îţi recomandăm pe cel de 9,99 euro, pentru că oferă producţii la calitate HD, pe două dispozitive diferite, astfel că poţi să rulezi simultan filme şi seriale de pe un laptop şi un televizor sau un telefon.

Cel de 7,99 de euro oferă acces la numai un dispozitiv, la calitate SD, în timp ce pentru 11,99 euro poţi să vezi simultan producţiile Netflix de pe patru dispozitive, iar unele dintre ele le veţi vedea la calitate 4K!

Aplicaţia o găseşti AICI.

Dacă vrei seriale bune, ai de unde alege. Îţi propunem câteva dintre cele mai interesante – Peaky Blinders, Crown, Ray Donovan, Designed Survivor şi Black Mirror. La capitolul filme, pe Neflix ai de ales între mii de producţii, pe care poţi să le selectezi în funcţie de preferinţe.

Peaky Blinders

Unul dintre cele mai bune seriale cu gangsteri din ultimii ani.  Serialul britanic, produs de BBC, prezintă aventurile unei familii mafiote, din anii ’20.  Această organizaţie, Peaky Blinders, a existat în realitate şi a fost numită după obiceiul membrilor de a coase lame de ras de cozorocul şepcilor pentru a le folosi ca arme, mereu la îndemână. 

The Crown

Serialul ‘The Crown’ este dedicat reginei Elisabeta a II-a, iar producţia este una excepţională. În interpretarea actriței Claire Foy, Elizabeth Windsor pare o tânără echilibrată dar capabilă de entuziasm, de neseriozitate și nu lipsită de senzualitate. Primul sezon, disponibil pe Netflix, are ca subiect succesiunea la tron după decesul brutal al regelui George al VI-lea, tatăl Elisabetei, tranziție în care este implicat și prim-ministrul britanic Winston Churchill. Vor urma alte cinci sezoane, al doilea fiind deja în producţie.

RAY DONOVAN

Un serial plin de adrenalină, cu un scenariu foarte bun, care scoate în prim-plan toate problemele murdare ale elitei din Los Angeles. Ray Donovan este un om bun la toate, care salvează vedetele şi oamenii de afaceri din tot felul de situaţii, de la răfuieli cu mafioţi la crime şi taxe de protecţie. Povestea se desfăşoară pe mai multe paliere, urmârind destinul membrilor familiei Donovan. Serialul are deja cinci sezoane şi toate sunt disponibile pe Netflix cu subtitrare în limba română. 

Designated Survivor

Un serial Netflix în genul House of Cards, care urmăreşte personajul interpretat de Kiefer Sutherland, Tom Kirkman, un membru de grad inferior din cabinetul Statelor Unite care devine preşedintele ţării după uciderea celorlalţi lideri politici prin intermediul unui atac în timpul unui discurs al preşedintelui. Scenariul este excelent, plin de răsturnări de situaţie. O să vă ţină în priză, iar primul sezon îl veţi parcurge, cu siguranţă, într-un adevărat maraton. Sezonul II se filmează în prezent şi urmează să fie lansat de Netflix la toamnă.

Black Mirror

Cel mai bun serial SF de la The Twilight Zone (Zona Crepusculară) încoace, spectaculosul „Black Mirror” a ajuns la Seria 3, disponibilă integral şi tradusă în limba română pe Netflix.

Cele șase noi episoade din serialul SF „Black Mirror” – „Nosedive”, ‘Playtest’, San Junipero’, ‘Shut Up and Dance’, ‘Men Against Fire’ şi ‘Hated in the Nation’ – explorează un viitor în care tehnologia ne va guverna viaţa în aproape toate aspectele.

Oamenii vor fi atât de conectaţi la tehnologie, prin cipurile implantate în creier şi activităţile de zi cu zi, încât diferenţa dintre realitate şi virtual va fi tot mai greu de perceput.

În cele şase episoade noi din „Black Mirror” veţi vedea, printre altele, cum ar arăta o lume în care

ratingul de pe reţeaua socială ne guvernează viaţa (accesul la servicii, joburi, statut social etc.) şi cum ar arăta o lume virtuală în care ar urma să ne „conectăm” atunci când murim fizic.