De’Longhi PrimaDonna Elite. Espressorul superautomat cu aplicație software dedicată și conexiune Bluetooth

De'Longhi PrimaDonna Elite. Espressorul superautomat cu aplicație software dedicată și conexiune BluetoothDe’Longhi lansează espressorul complet automat De’Longhi PrimaDonna Elite, un aparat complex, elegant și dotat cu o tehnologie de ultimă oră. Pretul este unul pe masura, de 9000 de lei, relatează GadgetReport.ro

Având conexiune Bluetooth și propria sa aplicație – Smart Coffee Link, disponibilă atât pe dispozitivele mobile Android cât și iOS, De’Longhi PrimaDonna Elite oferă posibilități nelimitate de preparare și personalizare a cafelei. ”Utilizatorii își pot seta singuri tăria, intensitatea aromei, cantitatea de lapte și temperatura cafelei”, explică Roxana Dumitru, Directorul de Marketing al De’Longhi România.

De’Longhi PrimaDonna Elite il puteti cumpara de la eMAG, de pe acest LINK.

”Comunicarea în timp real, prin intermediul aplicației, le permite iubitorilor de cafea să învețe rețete noi, dar și să afle cum își pot curăța și întreține espressorul fără efort.”

Pentru că aroma cafelei este cea mai intensă în momentul în care boabele de cafea sunt măcinate, espressorul superautomat De’Longhi PrimaDonna Elite râșnește exact cantitatea de boabe de care este nevoie pentru băutura selectată, la o simplă apăsare de buton, și oferă, în câteva secunde, o cafea aromată, pe gustul utilizatorului.

Aparatul prepară o mare varietate de băuturi, de la espresso la cappuccino, flat white sau latte macchiato, dar și ciocolată caldă sau ceai, folosind ecranul tactil color, de 4,3 inch, sau aplicația de pe telefon sau tabletă, disponibilă din Google Play și App Store. De’Longhi PrimaDonna Elite este ușor de programat și capabilă să stocheze preferințele a nu mai puțin de 6 utilizatori, care pot să își personalizeze și să salveze rețetele pe bază de cafea după gustul lor.

Sistemul Latte Crema, patentat de De’Longhi, permite prepararea mai rapidă a băuturilor cu lapte și spumă de lapte, asigurând temperatura optimă pentru fiecare ingredient și densitatea de spumă perfectă.

Carafa termică pentru lapte, cu  perete dublu, îl păstrează la temperatura ideală mai mult timp, iar forma ei ergonomică permite depozitarea ei pe ușa frigiderului, dacă timpul dintre utilizări este mai mare. Aceasta poate fi  curățată cu ușurință, după fiecare utilizare, de altfel, întregul aparat  fiind extrem de ușor de întreținut.

Espressorul complet automat De’Longhi PrimaDonna Elite poate fi achiziționat din magazinele fizice și online ale marilor retaileri parteneri De’Longhi.