Digi Storage. Cum iti salvezi pe internet 150 GB de date

Data: 13/04/2014 | Autor: .

 

digi-storage

RCS-RDS intra puternic in piata de clouding, odata cu lansarea Digi Storage, un serviciu prin intermediul caruia clientii isi pot salva online, in mod gratuit 20 de GB de filme, fotografii si documente. Daca achitati 9 lei pe luna, veti putea salva 150 GB !

Digi Storage poate fi accesat de catre utilizatori intr-un mod extrem de simplu si de rapid, din orice loc in care exista o conexiune la internet fix sau mobil, de pe orice dispozitiv – PC cu sistem de operare Windows, Linux, Mac OS X sau dispozitive mobile – Android, iOS.

Aplicatiile client pe care le ofera compania se sincronizeaza automat pentru toate dispozitivele utilizate.

Clientii Digi Net Fiberlink 500 si 1000 beneficiaza gratuit de spatiu de stocare de 20 GB. Pentru un tarif lunar de 3 RON (TVA inclus), clientii pot opta pentru un spatiu de stocare de 50 GB, pentru 100 GB costul se ridica la 6 RON (TVA inclus) si pentru 150 GB pot contracta serviciul contra sumei de 9 RON (TVA inclus). Clientii pot solicita extinderi de spatiu de stocare pana la 150 GB.

Pentru a se putea inregistra ca utilizatori Digi Storage, clientii RCS & RDS pot obtine datele de acces prin contul de client Digi Care.

Interfata web Digi Storage reprezinta punctul de acces in contul de stocare de unde clientii pot descarca aplicatia Digi Storage pentru PC. Pentru telefoanele si tabletele cu sistem de operare Android si iOS, aplicatia se poate descarca din store-urile Google si Apple. 

Abonament Digi Net Fiberlink Spatiu de stocare inclus Tarif lunar
(RON, TVA inclus)
Fiberlink 50 N/A 29
Fiberlink 100 N/A 39
Fiberlink 500 20 GB 49
Fiberlink 1000 20 GB 59
Spatiu de stocare in Digi Storage Tarif lunar RON (TVA inclus)
50 GB 3 RON
100 GB 6 RON
150 GB 9 RON

Mai multe detalii despre Digi Storage se gasesc pe site-ul digistorage.rcs-rds.ro.