Discovery lanseaza noua televiziune Turbo Xtra HD

Data: 3/07/2013 | Autor: .

sigla-discovery-turbo

Discovery Networks isi extinde portofoliul de canale HD in Romania prin lansarea televiziunii Turbo Xtra HD, disponibila in premiera pe Orange TV, incepand din 2 iulie.

Discovery Turbo Xtra HD este o televiziune premium care se adreseaza pasionatilor de masini, dezvaluindu-le culisele industriei auto si cele mai importante inovatii din domeniu.

Telespectatorii pot urmari pe noul canal cateva din cele mai dinamice programe din portofoliul Discovery despre industria auto si inginerie, tehnologie si gadget-uri, grupate in seri tematice. Astfel, luni si marti, telespectatorii pot afla informatii despre cele mai noi gadget-uri, miercuri pot urmari competitii de construit masini, joia este dedicata transformarilor spectaculoase ale unor rable in supermasini, iar vinerea – cunostintelor cu informatii despre cele mai tari realizari tehnologice in domeniu.

Tot incepand de marti, televiziunea Discovery Science HD este disponibila abonatilor Orange TV si iNES IPTV.
Turbo Xtra HD si Discovery Science HD sunt subtitrate in limba romana. In prezent, portofoliul local de televiziuni HD al Discovery mai include Discovery HD Showcase si Animal Planet HD.