EA GAMES lansează noul FIFA 16

Data: 22/09/2015 | Autor: .

fifa 16

EA GAMES lansează oficial, pe 24 septembrie, jocul FIFA 16. Cel mai popular joc pentru amatorii de fotbal vine cu o grafică optimizată şi noi caracteristici de gameplay, printre care şi posibilitatea de a juca cu echipele naţionale de fotbal feminine.

FIFA 16 ne pune la dispoziție loturile naţionale de fotbal feminin a 12 țări: Australia, Brazilia, Canada,China, Anglia, Franța, Germania, Italia, Mexic, Spania, Suedia şi Statele Unite ale Americii.

Graţie noilor caracteristici de gameplay, FIFA 16 oferă siguranţă în apărare (Confidence in Defending), control la mijlocul terenului (Control in Midfield) şi posibilitatea de a crea mai multe momente de magie (Moments of Magic).

EA ne va da, în sfârșit, posibilitatea de a ne antrena jucătorii în modul carieră. Astfel, vom putea crește performanțele acestora prin intermediul unor meciuri speciale.

O altă noutate este dată de posibilitatea de a ne alcătui un Ultimate Team, în care să adunăm jucătorii favoriţi, precum Ronaldo, Messi, Neymar, Vidal, Ibrahimovic etc.

Meciurile vor fi comentate, pentru modul Ultimate, de Martin Tyler și Alan Smith.

FIFA 16 va fi disponibil pentru PC, Xbox One şi 360 şi Sony PlayStation 3 şi 4.

În România, jocul va beneficia de un moment special de lansare, organizat pe 24 septembrie, la ora 18:00, în magazinele Media Galaxy. Retailerul va pune la bătaie şi mai multe premii.

FIFA 16 va fi disponibil spre vânzare, în versiune Delux Edition și Standard Edition, începând cu data de 25 septembrie 2015 în reţeaua de magazine Media Galaxy și pe site-ul mediagalaxy.ro.