Emma Stone, viral pe internet cu momentul stânjenitor de la Globurile de Aur

Data: 9/01/2017 | Autor: .

Emma Stone, viral pe internet cu momentul stânjenitor de la Globurile de Aur

Actriţa Emma Stone a fost protagonista unui moment neobişnuit la Globurile de Aur 2017. Dincolo de premiul pentru interpretare pentru rolul din La La Land, vedeta a făcut senzaţie cu un moment cel puţin stânjenitor, dovadă că imaginile au fost vizualizate de peste 2 milioane de oameni, în numai câteva ore de la postarea pe internet, relatează GadgetReport.ro

Chiar înainte ca Damien Chazelle să urce pe scenă să-şi ridice premiul pentru cel mai bun scenariu, din La La Land, Emma Stone a vrut să-l felicite şi să-l îmbrăţişeze. A nimerit însă între Chazelle şi prietena lui, momentul fiind unul cel puţin stânjenitor.

„La La Land”, un musical romantic despre o actriță care încearcă să facă carieră și un pianist de jazz care se luptă să reușească la Hollywood, a obţinut şapte trofee în toate categoriile în care fusese nominalizat, printre care pentru „cel mai bun film – comedie/ musical” „cel mai bun scenariu”, „cea mai bună regie”, „cel mai bun cântec”, „cea mai bună coloană sonoră.”

”La La Land” a devenit, astfel, cel mai premiat film din istoria competitiei organizată de Asociația presei străine de la Hollywood.

Lista completa a castigatorilor Galei Globurilor de Aur 2017 o vedeţi pe GadgetReport.ro

„La La Land”, cel mai premiat film din istoria Globurilor de Aur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.