Emma Stone, viral pe internet cu momentul stânjenitor de la Globurile de Aur

Data: 9/01/2017 | Autor: .

Emma Stone, viral pe internet cu momentul stânjenitor de la Globurile de Aur

Actriţa Emma Stone a fost protagonista unui moment neobişnuit la Globurile de Aur 2017. Dincolo de premiul pentru interpretare pentru rolul din La La Land, vedeta a făcut senzaţie cu un moment cel puţin stânjenitor, dovadă că imaginile au fost vizualizate de peste 2 milioane de oameni, în numai câteva ore de la postarea pe internet, relatează GadgetReport.ro

Chiar înainte ca Damien Chazelle să urce pe scenă să-şi ridice premiul pentru cel mai bun scenariu, din La La Land, Emma Stone a vrut să-l felicite şi să-l îmbrăţişeze. A nimerit însă între Chazelle şi prietena lui, momentul fiind unul cel puţin stânjenitor.

„La La Land”, un musical romantic despre o actriță care încearcă să facă carieră și un pianist de jazz care se luptă să reușească la Hollywood, a obţinut şapte trofee în toate categoriile în care fusese nominalizat, printre care pentru „cel mai bun film – comedie/ musical” „cel mai bun scenariu”, „cea mai bună regie”, „cel mai bun cântec”, „cea mai bună coloană sonoră.”

”La La Land” a devenit, astfel, cel mai premiat film din istoria competitiei organizată de Asociația presei străine de la Hollywood.

Lista completa a castigatorilor Galei Globurilor de Aur 2017 o vedeţi pe GadgetReport.ro

„La La Land”, cel mai premiat film din istoria Globurilor de Aur