Erica. Un nou titlu PlayStation, o poveste în stilul Black Mirror: Bandersnatch

Data: 27/08/2019 | Autor: .

Erica. Un nou titlu PlayStation, o poveste în stilul Black Mirror: Bandersnatch

Erica, noul titlu PlayStation 4 lansat în cadrul Gamescom 2o19, oferă o experiență aparte, fiind unul dintre puținele jocuri care reușesc să te țină aproape de ecran, pe tot parcursul jocului. Cel puțin așa a fost experiența noastră, în momentul în care am testat noul thriller dezvoltat de FlavourWorks și lansat de Sony.

Erica este un joc de tip live action, în care suntem puși să luăm decizii care vor influența povestea Ericăi.

O poveste complicată, în care eroina încearcă să descopere circumstanțele în care a fost ucis tatăl ei.

Jocul este cu atât mai interesant cu cât, în funcție de deciziile pe care le luăm, povestea va avea finaluri diferite, astfel că Erica poate fi jucat în diverse variante.

Din punct de vedere al graficii, aceasta se ridică la un nivel peste așteptări, oferind o experiență foarte reală. Asta mai cu seamă că majoritatea scenelor importante din Erica sunt filmate cu actori reali.

Experiența de gaming, una inedită, este completată de coloana sonoră care, în momentele importante, reușește să aducă un plus de dramatism, de adrenalină, în genul filmelor de la Hollywood.

Eric

Erica, protagonistul noului joc exclusiv PlayStationExperiența din Erica este foarte asemănătoare cu experimentul celor de la Netflix – Black Mirror: Bandersnatch.

În noul joc, însă, producătorii duc acest tip de interacțiune la un nivel superior, iar experiența te va ține, cu siguranță, în fața ecranului, cele trei ore cât durează acest experiment inedit.

Pe ansamblu, Erica reprezintă o surpriză plăcută în lumea gamingului, un experiment cu șanse reale să impună un nou trend în acest domeniu.

Echipa GadgetReport.ro oferă jocului Erica nota 7.4 pentru povestea interactivă și setup-ul original.

Un ultim sfat. Dacă jucați Erica, activați subtitrarea pentru a înțelege, în detaliu, toate subtilitățile acțiunii.

Cei care doresc să cumpere jocul Erica o pot face de aici.