Evolio X-Board. Cum arata noile hoverboarduri si scutere electrice

Data: 15/11/2017 | Autor: .

Evolio isi extinde gama de transportoare electrice personale cu două hoverboarduri cu ghidon și două scutere electrice. Gadgeturile din seria Evolio X-Board sunt dotate cu baterii Li-Ion, se încarcă la prize de tensiune obișnuite și beneficiaza de un pret redus cu 50% de Black Friday, relatează GadgetReport.ro

Gadgeturile din seria Evolio X-Board sunt mai sigure, mai confortabile și mai inteligente având roți de mari dimensiuni, adaptate oricărui tip de drum, vârfurile de gamă fiind dotate cu cele mai noi tipuri de motoare electrice asistate de computer și sisteme de frânare performante.

Evolio X-Board Pro este un transportor electric profesional cu roți de 19” și cauciucuri off-road, care te poartă pe cele mai dificile rute. Motorul cu o putere de 2000W permite deplasarea cu o viteză de până la 25 km pe oră inclusiv pe trasee off-road. Acumulatorul de 15 Ah oferă o autonomie de până la 40 km.

Evolio X-Board. Cum arata noile hoverboarduri si scutere electrice

Evolio X-Board. Cum arata noile hoverboarduri si scutere electrice

X-Board A8 este dedicat deplasărilor în oraș având roți pneumatice de 10” și două motoare de 350 W. Ghidonul reglabil îl face extrem de ușor de controlat și în același timp oferă o poziție comodă utilizatorului. Viteza maximă este de 15 Km/h iar autonomia este de 17-20 Km.

X-Ride este trotineta electrică care excelează la capitolul siguranță, având un cadru de oțel ranforsat, roți de 10” și un dublu sistem de frâne disc. Viteza maximă este de 25 Km/h iar autonomia este de 15-20 Km.

X-Move este trotineta electrică ideală pentru deplasări urbane, dotată cu un motor de 350 W, roți de 8” și suspensie pe arcuri. Cu o greutate de numai 12,5 Kg și pliabilă în 3 puncte, X-Move este extrem de compactă și ușor de transportat. Viteza maximă este de 25 Km/h iar autonomia de 15-20 Km.

Noile transportoare electrice beneficiază de un discount promoțional de 50% în perioada Black Friday la achiziția de pe site-urile www.evolio.ro sau www.evolioshop.com.