Evolio X-board. Trei modele de hoverboard, de la 999 lei

Data: 18/08/2016 | Autor: .

Evolio X-board. Trei modele de hoverboard, de la 999 lei

Evolio a lansat noua gama de hoverboard-uri Evolio X-board ce cuprinde 3 modele, X-board S, X- board M și X- board L cu roți de 6,5”, 8” respectiv 10”. Gadget-urile pot fi achiziționate în regim de precomandă pe site-ul evolioshop.com la prețuri cuprinse între 999 lei și 1699 lei.

X-board S

x-board S_front

Este modelul de bază al gamei, ideal pentru distracție. Are un design aerodinamic, dimensiuni reduse, roți de 6.5 inch și o greutate de  doar 10 kg. Poate atinge o viteză de până la 10 km pe oră și are o autonomie de 17-20 km. Hoverboard-ul Evolio X-board dispune de roți performante și semnalizare cu LED-uri, astfel încât poate fi folosit atât în interior cât și în exterior, ziua sau noaptea. Este disponibil în 3 versiuni de culoare, albastru, alb și roșu.

x-board S_side

X-board M

x-board M_front

Evolio X-board M, cu roți de 8 inch, poate fi folosit în conexiune cu un smartphone sau alt dispozitiv multimedia pentru a asculta oricând muzica preferată, datorită funcție Bluetooth.   

Gadget-ul Evolio X-board are o greutate de 11 kg și este echipat cu LED-uri și roți performante, astfel încât depășește fără efort mici denivelări sau pante și poate fi folosit atât în interior cât și în exterior. Hoverboard-ul se deplasează cu până la 11 km pe oră și are o autonomie de 17-20 km.

X-board L

x-board L_side

Designul te duce cu gândul la un vehicul off-road. Nu e departe de adevăr, pentru că Evolio X-board L este ideal pentru deplasarea în siguranță, chiar și în condiții dificile. Hoverboard-ul depășește fără probleme denivelările întâlnite în drum, datorită roților cu cameră de aer.  X-board L este echipat cu roți de 10 inch, cântărește 12 kg și permite deplasarea cu o viteză de până la 12 km pe oră, cu o autonomie de 17-20 km.

Gadget-urile Evolio X-board  pot fi achiziționate în regim de precomandă pe site-ul evolioshop.com la prețuri cuprinse între 999 lei și 1699 lei.

x-board L