Evolio LinkFit. O bratara de fitness de 139 de lei!

Evolio LinkFit. O bratara de fitness de 139 de lei!Evolio a lansata bratara inteligente de fitness Evolio LinkFit, un gadget care se conectează cu smartphone-ul utilizatorului via Bluetooth și receptionează automat notificări pentru apeluri vocale, sms-uri, e-mailuri sau diverse aplicații precum facebook sau whatsapp.

În același timp, Evolio LinkFit monitorizează activitatea fizică a utilizatorului și afișează numărul de pași, distanța parcursă, caloriile arse sau calitatea somnului.

Evolio LinkFit dispune de ecran tactil ce afișează în timp real orice notificare sau modificare a parametrilor de sănătate monitorizati și permite totodată setarea de alerte prin vibrații ușoare. În funcție de setările personalizate aplicate, brățara de fitness îi amintește utilizatorului când e timpul pentru puțină mișcare, prin funcția alertă pentru sedentarism.

Evolio LinkFit. O bratara de fitness de 139 de lei 2„Brățara inteligentă poate fi folosită ca o extensie a smartphone-ului. E mai simplu ca oricând să fii mereu la curent cu activitatea înregistrată de smartphone-ul tău și să îți urmărești evoluția când faci sport. Segmentul dispozitivelor purtabile este încă o nișă, însă estimez o creștere constantă în volum, de cel puțin 50% de la un an la altul. Brățările inteligente sunt extrem de populare în rândul tinerilor și nu numai”, spune Liviu Nistoran CEO& Founder.

Brățara este compatibilă cu orice smartphone Android sau iOS. LinkFit dispune de factor de protecție IP67 astfel încât poate fi folosită cu succes la înot sau în condiții de umiditate. Este disponibila pe negru, dar clienții pot comanda o curea roșie, portocalie, albă sau gri.

Brățara Evolio LinkFit poate fi achiziționată în regim de precomandă la prețul de 139 de lei.