EVOLIO Quattro HD. O tableta romaneasca de 399 lei

Data: 3/04/2014 | Autor: .

Evolio-quattro-HD_01

Evolio a anuntat lansarea unei noi tablete, ieftina si destul de interesanta. Evolio Quattro HD este echipata cu  un ecran IPS de 7” si procesor Quad-Core la 1,2 GHz.

Tableta Quad-Core Quattro HD  are un ecran de 7 inchi, de tip IPS, cu o rezoluție de 1024 x 600 pixeli. Nu este Full HD insa, avand in vedere dimensiunile, se descurca multumitor pentru a realiza o imagine destul de placuta.

EVOLIO Quattro HD este echipată cu procesorul grafic cu 8 nuclee (Octa-Core) PowerVR SGX544MP2. Acesta, împreună cu procesorul Quad-Core, la frecvența 1,2 GHz, asigură o rulare optima a sistemului Android 4.2.2.

Noua tabletă Evolio Quattro HD are o memorie internă de 8 GB și permite extinderea acesteia cu până la încă 32 GB prin card MicroSD. Tableta este echipată cu cameră foto și poate reda până la 25 de formate foto, video și audio.

În ceea ce privește elementele de conectivitate ale tabletei Quad-Core Evolio Quattro HD, aceasta dispune de conexiune la internet Wi-Fi și prin modem extern 3G, și are porturi Micro USB, Mini HDMI, Micro SD și Audio Jack.

Evolio Quattro HD este disponibilă la prețul recomandat de 399 lei pe www.evolioshop.com, în magazinele de specialitate Altex, Domo și Emag și in hipermarket-ul Cora.

Mai multe detalii despre Evolio Quattro HD găsiți aici.