Fabulos! Cum arata noul Chevrolet Camaro 2016 (VIDEO)

Data: 30/07/2015 | Autor: .

Fabulos! Cum arata noul Chevrolet Camaro 2016 (VIDEO)

Americanii de la General Motors au lansat noul Chevrolet Camaro 2016, un automobil realizat pe noua platformă Alpha, folosită de Cadillac ATS și CTS. Noul Chevrolet Camaro vine cu un design nou, mai fluid şi aerodinamic, renunţând la o parte din atributele clasice ale muscle-car-ului.

Chevrolet Camaro 2016 oferă un mai multe variante de motorizare, dintre care cel mai mic este unul de 2 litri şi patru cilindri,de 275 CP, iar cel mai puternic este un V8 LT1 de 6.2 litri, care dezvoltă 455 CP şi 617 Nm. Chiar şi cel mai mic motor turbo îi permite lui Chevrolet Camaro 2016 să accelereze de la 0-100 km/h în 6 secunde, iar consumul mediu anunţat este de 9.4 litri/100 km.

Chevrolet Camaro 2016 este disponibil în variantele de transmisie în şase trepte manuală sau opt trepte automată şi beneficiază de suspensii cu reglaj magnetic si sistem de evacuare dual.

Interesant este si faptul ca toate motoarele sunt însotite de un sistem de antifonare activă, care foloseşte unde sonore pentru a anula zgomotele de fond.

General Motors a anuntat ca peste 70% dintre componentele noului model, de la caroserie, la suspensia fata si spate si habitaclu, sunt create special pentru Camaro, astfel că maşina a devenit mai uşoară cu 60 de kilograme.

Chevrolet Camaro 2016 prezintă, printre altele, stopuri cu leduri, faruri cu HID (High Intensity Discharge), un nou sistem de asistenţă pentru şofer şi o spectaculoasă linie audio Bose.

Modelul vine cu două ecrane color, de 8 inchi, unul plasat intre cadranele analogice ale maşinii si celălalt pe consola centrală, care afişează informaţiile despre maşină şi respectiv controlează funcţiile multimedia şi navigaţia.

Chevrolet Camaro 2016 va ajunge în reprezentanţele General Motors până la finele anului. În Europa, modelul va fi disponibil numai pe comandă3, pentru că GM a retras, oficial, acest gen de maşini de pe bătrânul continent.