Fabulos! Primul trailer din Game of Thrones Sezonul 6

Primul trailer din Game of Thrones Sezonul 6

Noul sezon din Game of Thrones, care va debuta la HBO pe 24 aprilie, are un prim trailer oficial care, în numai câteva ore de la lansarea oficială, a devenit viral pe internet. Clipul video amplifică şi mai mult misterul, reuşind să imprime poveştii un aer misterios, plin de semnificaţii.

„Perioada cea lungă vine (iarna-n.r.), şi morţii vin cu ea”, este laitmotivul trailerului care prezintă feţele câtorva dintre eroii din Urzeala Tronurilor (Ned Stark, Robb Stark, Catelyn Stark, Joffrey Baratheon, Jon Snow şi Tyrion Lannister), prinse în celebrul templul cu multe feţe.

Emilia Clarke, alias Daenerys Targaryen, declara recent, cu referire la noul sezon, ca acesta este foarte captivant. “În sezonul următor nu este timp de pierdut. Este doar acțiune! Moment șocant după moment șocant! Scenă eroică după scenă eroică. Și Dany este o parte din toate acestea.”, si-a explicat rolul Emilia Clarke.

Principala întrebare rămâne: A murit sau nu Jon Snow?

Ultimele informaţii susţin varianta că Snow va fi înviat în sezonul 6. Dovadă că producătorii serialului „Game of Thrones” au publicat pe Twitter o fotografie care îl arată pe Jon Snow cu o faţă însângerată, dar viu, iar imaginea este însoţită de textul următor: „APRIL. #GoTSeason6”.

Speculaţiile privind soarta personajului Jon Snow au fost stimulate şi de faptul că actorul Kit Harington a fost văzut pe platourile din Irlanda unde sunt turnate unele dintre episoadele show-ului TV, dar şi de decizia sa de a nu-şi tunde părul – care a devenit o marcă înregistrată a personajului său.

Filmările pentru sezonul şase din Game of Thrones s-au realizat în cel mai mare secret, dar s-a aflat totuși că au fost cooptați actorii Max von Sydow și Ian McShane care fac acum parte dintr-o distribuție la care mai participă Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke și Kit Harington.

Vedeţi mai jos alte câteva teasere lansate de HBO pentru noul sezon din Game of Thrones.

Dacă vreţi să aflaţi primii ultimele noutăţi despre Games of Thrones, abonaţi-vă la contul de Twitter oficial.