Fallout 4. Trailerul jocului care bate toate recordurile pe YouTube (VIDEO)

Data: 5/06/2015 | Autor: .

fallout-4

Trailer-ul jocului RPG Fallout 4, dezvoltat de Bethesda Softworks, face senzatie pe internet. In numai doua zile, acesta a depasit peste 8,5 milioane de vizualizari, candidand astfel cu succes la titlul de cel mai vizionat clip video din 2015. #Fallout4 se afla, de asemenea, in top 5 trenduri pe Twitter.

In-game trailer-ul spune povestea unei lumi post-apocaliptice. O planeta care se reface dupa un razboi nuclear, răvășită de război, abundentă de război și disperare.

La 5 ani distanta de la Fallout 3, actiunea noului joc Fallout 4 se muta din Washington in Boston, locatie redenumita The Commonwealth.

Imaginile prezinta ramasitele unei case parasite, explorate de un caine lup. Actiunea se muta apoi spre persoanajul principal, inarmat cu o pusca, care isi deschide drumul in jungla apocaliptica, in vremea unui razboi dus de facțiunile The Institute (Massachusetts Institute of Technology) și Railroad, în privința androizilor aflați în libertate.

Detalii despre Fallout 4 vom afla pe 14 iunie, cu ocazia lansarii oficiale. Jocul va fi disponibil pe PC, PlayStation 4 si Xbox One.