Fast and Furious 7, recorduri incredibile in cinematografe (VIDEO)

Data: 7/04/2015 | Autor: .

Fast & Furious 7, recorduri incredibile in cinematografe

Cea de-a şaptea serie din Fast & Furious  face furori in cinematografele din SUA. Americanii s-au imbulzit sa vada filmul Fast and Furious 7, iar acesta a ajuns sa spulbere recordurile la nivel de incasari.

Fast and Furious 7 a adunat 143,6 milioane de dolari in primul weekend, ajungand astfel sa detina titlul de filmul cu cel mai bun debut de Paste din istoria filmului si cel mai debut din aprilie. Recordurile anterioare erau detinut de Clash of the Titans respectiv Captain America: The Winter Soldier

Mai mult chiar, Fast and Furious 7 a avut cel mai bun debut din toata seria.

Fast and Furious 7 a batut si recordul de cel mai bun debut in cinematografele IMAX din toata lumea, situandu-se pe locul trei in topul celor mai mari incasari din lume, dupa Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 si Piratii din Caraibe: On Stranger Tides.

Potrivit expertilor, Fast & Furious 7 ar urma sa fie primul film din 2015 care atinge granita incasarilor de 1 miliard de dolari. Anul trecut, un singur film a reusit aceasta performanta, Transformers: Age of Extinction.

Fast and Furious este continuarea seriei de succes în care Vin Diesel şi Paul Walker îşi reiau rolurile lui Dominic Toretto şi Brian O’Conner.

Cu cazierul curăţat şi liniştiţi alături de vechii lor prieteni, cei doi încearcă să îşi facă o nouă viaţă, dar totul se năruie în momentul în care Ian Shaw intervine, iar ei sunt nevoiţi să calce din nou în afara legii. Producţia filmului a fost amânată aproape un an din cauza decesului lui Paul Walker.

Daca nu ati urmarit seria Fast and Furious, vedeti mai jos un rezumat al tuturor filmelor, realizat de The Verge.