Fiber Race si Fiber Fast HD. UPC a lansat noi oferte de abonamente TV si internet

Data: 15/04/2013 | Autor: .

TV

UPC România a lansat o nouă ofertă de servicii digitale. Aceasta include noi pachete de televiziune, internet si telefonie, in 2 respectiv 3 servicii diferite, denumite Fiber Race si Fiber Fast HD. Clientii vor plati pentru noile servicii 60, respectiv 94 lei pe luna.

 Oferta detaliata o puteti vedea in graficul de mai jos.

UPC România a anuntat, totodata, extinderea grilei TV  cu 4 noi canale – 2 canale documentare în format HD – Travel Channel HD, lansat în premieră pe piața din România și Viasat Nature / History HD – precum și două canale în format standard digital: unul pentru Copii – Baby TV – și unul generalist – Transilvania L!ve.

UPC ofera, in prezent, cea mai extinsa  grilă de canale HD prin cablu (21) și cea mai extinsă grilă de canale documentare (22).

Clienții care aleg noile pachete UPC vor putea accesa cel mai rapid Internet din România – Fiber Power 150 Mbps, o grila TV cu 22 de canale HD și un abonament de telefonie cu sute de minute incluse. Toți clienții noi vor beneficia de o perioadă de promoție de 4 luni, în care pachetul conține beneficii suplimentare pentru toate serviciile incluse în acesta (TV, Internet, telefonie).

ofertaupc