Fift Gear. Cea mai lungă săritură cu maşina cu rulotă

Data: 5/02/2016 | Autor: .

saritura cu rulota

Britanicii de la Fift Gear, emisiunea auto difuzată de Channel 5, vor să dovedească că pot face teste şi mai spectaculoase decât cei de la Top Gear. În ultima ediţie, au realizat o cascadorie incredibilă, lansând o maşină cu rulotă de pe o rampă, care a zburat peste 30 de automobile.

Pentru a realiza cascadoria, cei de la Fifth Gear au folosit un BMW ceva mai vechi, ranforsat, şi o rulotă clasică, luată la mâna a doua. Săritura a fost realizată de un cascador profesionist, acesta reuşind să scape fără nicio zgârietură.

Clipul video care prezintă cascadoria a devenit viral pe internet.

Dacă tot am amintit Top Gear, cea mai nouă informaţie este că actorul american Matt LeBlanc, celebru pentru rolul Joey Tribbiani din sitcomul „Prietenii tăi/ Friends”, va prezenta versiunea relansată a emisiunii, care îl va avea ca prezentator principal pe Chris Evans. Noul sezon va fi difuzat în premieră, la BBC, în luna mai.

Aducerea lui Matt LeBlanc în echipa de prezentatori a emisiunii „Top Gear” are scopul de a creşte interesul pentru această producţie mai ales în Statele Unite, unde serialul va fi difuzat pe BBC America.

Pe de altă parte, Jeremy Clarkson, fostul star al show-ului „Top Gear”, care şi-a încetat în 2015 colaborarea cu BBC, după o dispută violentă cu producătorul Oisin Tymon, urmează să realizeze un nou show pentru grupul Amazon.

În luna iulie 2015, Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May, foştii prezentatori ai emisiunii „Top Gear”, au făcut public faptul că pregătesc un nou show automobilistic, care va fi difuzat, începând din 2016, pe platforma online Amazon Prime, deţinută de grupul Amazon.