Filmul chinezesc cu un bodyguard gras care a detronat “Batman vs. Superman”

Data: 4/04/2016 | Autor: .

My Beloved Bodyguard

Piaţa cinematografică din China, cea mai mare din lume, continuă să ofere surprize. O producţie chinezească, “My Beloved Bodyguard” (“The Bodyguard”) a reuşit să spulbere cel mai urmărit film la nivel mondial, “Batman vs. Superman: Dawn of Justice”.

Filmul “The Bodyguard”, povestea unui agent de pază supraponderal care ajunge, fără voie, să se lupte cu o gaşcă de infractori periculoşi, a adunat peste 25,2 milioane de dolari în weekend-ul de debut în cinematografe.

My Beloved Bodyguard este regizat de Sammo Hung, veteranul filmelor cu artelor marţiale, şi îl are în rolul principal pe Andy Lau, relatează GadgetReport.ro, care citează Variety.com

Din trailerele video de mai jos pare că filmul reprezintă o versiune adaptată, cu accente tragice, a peliculei hollywoodiene „Paul Bart, poliţist de mall”.

Locul doi în clasamentul celor mai vizionate filme din China, în weekend, a fost ocupat de o altă producţie chinezească – “Chongqing Hotpot”, o comedie care a adunat 21,8 milioane de dolari.

Locul 3 a fost ocupat de “Batman vs. Superman: Dawn of Justice”, cu 12,6 milioane de dolari, iar pe patru s-a situat “Zootopia”, cu 12,5 milioane de dolari.