Filmul ideal pentru vacanţa de Crăciun? Kiss Kiss Bang Bang cu Robert Downey Jr. (VIDEO)

Data: 15/12/2014 | Autor: .

kiss_kiss_bang_bang-gadgetreport.ro

Dacă vă pregătiţi de vacanţa de Crăciun şi vă gândiţi cu ce o să vă umpleţi timpul liber în toată această perioadă, GadgetReport.ro vă oferă, începând de astăzi, câteva indicii, sperăm noi interesante.

Iar prima recomandare, făcută cu căldură şi de cei de la Gizmodo, este un film de acţiune din 2005, intitulat Kiss Kiss Bang Bang cu Robert Downey Jr. în rolul principal.

Un hot, Harry Lockhart, nimerit întîmplator la o auditie pentru un film pe cînd încerca sa scape de politie, are parte de sansa vietii lui: sa-si depaseasca trecutul propriu si sa ajunga la Hollywood.

Ajuns din New York la Los Angeles, la o petrecere o reîntîlneste pe o fosta colega de liceu, Harmony, pentru care i se retrezesc sentimente îngropate de mult, în Indiana. Din greseala însa, beat fiind, face o confuzie si ajunge în pat cu prietena ei.

Între timp, orasul este terorizat de un criminal ce ucide femei, ale caror cadavre sînt gasite peste tot prin oras, în vreme ce Harry se pregateste pentru un rol de detectiv, sub supravegherea unui detectiv particular, Gay Perry, la fel de homosexual pe cât îi spune numele. Linia de demarcatie dintre realitate si fictiune dispare însa, odata cu implicarea lor involuntara în seria de crime.

Farmecul acestui film aflat la granita dintre arta si comercial, îmbinîndu-le în chip fericit pe amîndoua, este dat de vocea din off a lui Harry, care nareaza actiunea chiar în timp ce aceasta se întâmplă, plin de ironie si cu pronuntate accente sarcastice, vizând lumea filmului pe diverse paliere, în maniera minimalista, asa cum arata si titlul filmului.

Puteţi vedea filmul pe mai multe site-uri pe internet, printre care si filmehd.net sau filme-bune.net