Fitbit Versa 2, disponibil în magazine. Toate detaliile despre noul smartwatch

Data: 1/10/2019 | Autor: .

Fitbit Versa 2, noul smartwatch al companiei Fitbit, a ajuns oficial si în magazinele din România, la prețuri ce pornesc de la 999 de lei. Ceasul inteligent  vine cu un design ergonomic, modern si versatil, un hardware mai puternic, funcția always-on și o autonomie de până la 5 zile, relatează GadgetReport.ro 

Fitbit Versa 2 este un smartwatch cu margini rotunjite și cu un singur buton de control.Culorile naturale ale carcasei îi oferă un aspect sofisticat și modern, ceea ce îl face ușor de asortat indiferent de stilul personal.

Fitbit Versa 2 are un procesor mai rapid ceea ce îi îmbunătățește performanțele, rapiditatea, sistemul de navigație. În plus, ecranul AMOLED îi oferă utilizatorului vizibilitate mai bună, culori mai clare și posibilitatea de a seta ecranul pornit permanent(always-on) astfel încât să poți vedea mai ușor cât e ceasul sau care sunt rezultatele antrenamentelor în timp ce faci sport.

Ceasul este rezistent la apă (până la 50 metri) și oferă și alte noutăți, cum ar fi plata cu ceasul prin Fitbit Pay.

Fitbit Versa 2 vine și cu aplicația Spotify prin care abonații Spotify Premium își pot controla muzica și podcast-urile direct de la încheietura mâinii. În plus, pe Versa 2 poți stoca peste 300 de melodii și playlist-uri în aplicația Deezer. Cu Versa 2 ai acces și la notificările de pe smartphone, calendar, apeluri sau mesaje text. Utilizatorii de Android pot folosi și microfonul integrat pentru a răspunde la mesaje text și notificări. În plus, cu cele peste 3000 de aplicații și fețe de ceas utilizatorii își pot personaliza atât ecranul, cât și modul în care sunt afișate informațiile.

Fitbit Versa 2 utilizatorilor o gamă largă de funcții:

  • Sleep Score: opțiune prin care utilizatorii primesc o notă a somnului direct în aplicația Fitbit și pot afla mai clar detalii despre calitatea somnului lor. Această notă se bazează pe un calcul ce ia în considerare ritmul cardiac (din timpul nopții și în repaus), momente de agitație, treziri și stagii ale somnului.
  • Alarme smart (Smart Wake): noua funcționalitate este setată să te trezească în cel mai bun moment al ciclului de somn, REM sau somn superficial, bazându-se pe un interval preselectat de 30 minute. Alarmele vor fi disponibile în curând pe smartwatch-urile Fitbit.
  • Modul special de funcționare în timpul nopții (Sleep Mode): dacă nu vrei să fii deranjat poți dezactiva ecranul luminos al ceasului și notificările. Această opțiune poate fi folosită și în alte contexte, de exemplu în întâlniri sau în timpul antrenamentelor.

Varianta Versa 2 Ediție Specială vine cu o curea textilă jacquard, în două variante de culoare: navy-pink asociată cu o carcasă din cupru și aluminiu roz sau negru-smoke cu o carcasă gri. În aceeași cutie se găsește și o curea clasică de silicon navy sau olive.

Există curele potrivite pentru toate contextele în care Versa 2 poate fi purtat (culori variate, materiale și modele diferite), iar aceste curele se potrivesc oricărui produs din familia Versa.

 Curele clasice din silicon: confortabile, moi, rezistente la apă, ușor de întreținut, în culori diverse inclusiv negru, petal, stone, midnight blue și olive .

  • Curele speciale pentru sport: pentru prima dată curelele din familia Versa sunt realizate special pentru a fi purtate în timpul antrenamentelor. Acestea sunt perforate pentru a lăsa pielea să respire, din silicon, rezistente la pete.

Pe lângă acestea, pe www.fitbit.com există o gamă largă de accesorii.

 

Prețuri și disponibilitate
Fitbit Versa 2 este disponibil în România la prețul de 999,99 lei, iar Versa 2 Special Edition se poate achiziționa pentru 229,95 Euro. Accesoriile pornesc de la 29,5 Euro.

Noul produs se găsește în lista celor mai mari magazine online și offline din România, printre care: eMAG, Altex, Orange, Flanco, cât și Vodafone și Hervis.

Cel mai bun preț îl găsiți AICI.