Frigiderul cu Facebook, noua moda in bucatarie

Data: 13/01/2012 | Autor: .

Samsung a prezentat la Consumer Electronics Show de la Las Vegas un nou model de frigider care permite utilizatorilor sa isi creeze propria lista personalizata de cumparaturi prin simpla atingere a unui buton, in timp ce aplicatia Facebook ofera acces instant la notificarile prietenilor.     

Ambele aplicații ruleaza pe ecranul color LCD de 8 inchi, conectat Wi-Fi. Frigiderele side-by-side RSG309 si French Door cu 4 usi au si optiuni de depozitare a alimentelor pentru o mai buna organizare, cum ar fi sertarul FlexZone™ cu contor de inaltime care il face usor accesibil copiilor.

In plus, permit si patru optiuni de setare a temperaturii: Carne si Peste (-3°C), Bauturi Reci (0.5°C), Deli/Snacks (3°C) si Vin/Feluri de mancare festive (5,5°C).

Sistemul Twin Cooling Plus® mentine alimentele proaspete mai mult timp prin intermediul sistemelor de racire separate ale frigiderului si congelatorului pentru a regla temperatura si umiditatea.

Tot in cadrul CES, Samsung a prezentat si doua noi modele de cuptoare. Este vorba de un cuptor cu microunde Over-the-Range (OTR) SMH2117S cu convectie, prajitor, microunde si hota. C

Cuptorul OTR, cu o capacitate de 60L, are o plita luminata cu LED ce ofera o mai buna iluminare a suprafetei de gatit din apropiere si, impreuna cu functia Eco Mode, reduce consumul.

In plus, cuptorul OTR are interiorul acoperit cu un strat de email ceramic, usor de curatat, pentru a mentine igiena.

Cel de-al doilea cuptor, NE595R1, are o capacitate de 168 L, impartita in doua compartimente (74L cel superior si 88L cel inferior), despartite prin Smart Divider. Cele doua compartimente pot fi folosite separat sau impreuna; atunci cand sunt utilizate impreuna, cina si desertul se pot pregati simultan la temperaturi diferite, fara a amesteca aromele. Atunci cand nu este utilizat, separatorul dintre compartimente poate fi depozitat discret in spatiul de deasupra sertarului inferior.

Samsung nu a prezentat detalii legate de pret si cand vor ajunge in magazine.