GadgetReport.ro, noua versiune de mobil 2.0

Data: 5/03/2015 | Autor: .

Screenshot_2015-03-05-10-42-55GadgetReport.ro a lansat astazi o noua versiune a site-ului, optimizata pentru browsing-ul pe smartphone si tableta. Noul GadgetReport.ro Mobile 2.0 ofera posibilitatea utilizatorilor de a naviga in site cu un consum foarte scazut de date mobile.

Versiunea mobila a site-ului GadgetReport.ro se incarca cu o viteza sporita, iar fotografiile si clipurile video au fost optimizate pentru o experienta de browsing fara intreruperi.

In noua versiune GadgetReport.ro Mobile 2.0, pe ecranul principal aveti cele mai noi stiri, iar mai jos sunt afisate linkurile catre stirile din site, grupate pe domenii de interes.

Puteti cauta subiectele care va intereseaza cu ajutorul butonului de search, aflat in dreapta sus a site-ului, acolo unde aveti si un tab care va ofera posibilitatea a de a accesa toate categoriile site-ului.

La fiecare stire in parte, aveti butoane de Like, Twitter si Share pe Facebook, pentru a va putea anunta prietenii despre stirile interesante din site. De asemenea, la finalul fiecarul material va puteti spune punctul de vedere, comentariile urmand sa apara si pe pagina de Facebook GadgetReport.ro.

Screenshot_2015-03-05-10-43-50Din butonul de desktop, puteti sa reveniti oricand la versiunea clasica, de desktop.

Pentru a experimenta noua varianta a site-ului, este bine sa stergeti cach-ul browserului de pe telefon sau tableta, fie ca este vorba de Chrome, Mozilla etc. Pentru a face acest lucru, intrati in settings/privacy/clear browsing data.

Cele mai interesante stiri GadgetReport.ro le puteti vedea si in format video, pe Youtube, acolo unde va asteptam sa va abonati la canalul nostru Gadget Report. Il veti recunoaste foarte simplu, dupa sigla oficiala.Screenshot_2015-03-05-10-43-28