Galaxy Gear poate vedea, mai nou, mesajele de pe Facebook (VIDEO)

Data: 24/12/2013 | Autor: .

galaxy-gear-gadgetreport-463x304Samsung a lansat un update major pentru primul sau ceas inteligent, Galaxy Gear. Software-ul ofera utilizatorilor, printre altele, posibilitatea de a vedea, pe smartwatch, update-urile de pe Facebook.

 Update-ul, lansat ieri la nivel international, aduce cateva modificari semnificative fata de oferta initiala.

Astfel, odata cu noul software, utilizatorii vor putea sa vizualizeze pe ceas e-mail-urile primite pe Gmail si mesajele de pe Facebook si Twitter.

Update-ul aduce si imbunatatiri pentru aplicatia Smart Relay, care face legatura intre Galaxy Gear si dispozitivele compatibile.

Smartwatch-ul se sincronizeaza in principal cu noul smartphone Galaxy Note 3.

Samsung a inceput sa updateze la Android 4.3 software-ul de pe telefoanele Galaxy S4, S3 si Note 2, insa campania se desfasoara greoi. In Romania, update-ul nu este inca disponibil.

In clipul video de mai jos, puteti vedea unul dintre cele mai interesante teste cu Galaxy Gear. Acesta vine sa explice cateva dintre functiile noi aduse de Gear dar si sa prezinte cateva dintre aspectele la care Samsung mai are de lucrat :

– ecranul ceasului este foarte greu de zgariat si se vede bine chiar si in conditii de lumina puternica

– cureaua din plastic si cauciuc poate fi ajustata pe masura insa ramane de vazut cum va rezista la o utilizare intensiva, mai ales ca are inclusa camera video si microfonul.
– Bateria ceasului rezista numai o zi, asa ca trebuie incarcata.
– Ceasul nu are un indicator vizual care sa arata nivelul bateriei
– Gear are un incarcator special, asa ca ar trebui sa il ai tot timpul cu tine.
– La capitolul software, Gear are nevoie, cu siguranta, de update-uri, in special de short-cut-uri.
– Functia Find my phone functioneaza doar daca exista o legatura bluetooth cu Galaxy Note 3.
– Pana sa fie lansate update-urile necesare pentru Galaxy S3, S4 si Note 2, ceasul poate fi folosit doar cu Galaxy Note 3.