Galaxy Tab S, in Romania! Vezi cum arata cea mai spectaculoasa tableta Samsung (VIDEO)

Data: 8/07/2014 | Autor: .

Lansare Tab S_3

Samsung a lansat pe piața locală cea mai subțire și ușoara tableta, GALAXY Tab S. Gadgetul vine cu specificatii fara precedent, menite sa spulbere concurenta facuta de principalul sau rival, iPad. Galaxy Tab S va fi disponibil în Romania începând cu jumătatea lunii iulie 2014, la un pret nespecificat.

Galaxy Tab S 8.4-inch_2Galaxy Tab S este, in primul rand, incredibil de subtire, avand o grosime de numai 6,6 milimetri.  A fost lansata in doua variante de ecran WQXGA Super AMOLED (2560×1600 pixeli), una de 8,4 inchi si o alta de 10,5 inchi. Prima cantareste numai 287 de grame, iar cealalta 465 de grame.

Galaxy Tab S ruleaza un procesor octa-core Exynos 5420 de 2,3 Ghz, cu grafica Mali-T628 si 3GB de RAM. Tableta are doua camere, una de 2,1 MP pentru selfie si conferinte, si o alta de 8 MP, pe spate.

Galaxy Tab S ruleaza Android 4.4.2 KitKat si are un spatiu de stocare de 32GB extensibil prin microSD.

Tableta include mare parte din aplicatiile si facilitatile oferite de noua generatie Galaxy S5, de la skin-ul unic, cu perforatii, la senzorul de amprenta la Remote PC, Ultra Power Saving Mode si Download Booster.

Galaxy Tab S Bluetooth KeyboardSpecificațiile hardware de top oferite de GALAXY Tab S sunt completate de tehnologia de ultimă generație pe care o oferă display-ul, prin funcțiile care permit ajustarea inteligentă a filtrului gamma, a saturației și clarității în funcție de aplicația care este rulată, de temperatura culorii, mediului de vizionare și de lumina ambientală.

Aceasta dispune de două moduri profesionale pre-setate – AMOLED Cinema și AMOLED Photo – prin intermediul cărora utilizatorii pot ajusta manual setările de afișare pentru rezultate luminoase, dinamice, atât pentru conținutul video cât și cel foto. De asemenea, tableta le permite utilizatorilor să se bucure pe deplin de conținut clar, luminos și natural, inclusiv în lumina puternică a soarelui.

GALAXY Tab S consumă mai puțină energie decât ecranele LCD datorită tehnologiei Super AMOLED care nu are nevoie de lumină de fundal. De asemenea, noua tabletă beneficiază și de modul Ultra-Power Saving, permințându-le utilizatorilor să se bucure de mai mult divertisment, fără grija încărcării bateriei.Galaxy Tab S 10.5-inch_4

Mai mult, Galaxy Tab S oferă un pachet variat de conținut. În România, utilizatorii vor beneficia atât de numeroase aplicații disponibile la nivel internațional, dar și de conținut local dedicat. Astfel, aceştia vor avea acces gratuit timp de 3 luni la serviciul HBO GO și se vor bucura de 10 ediții gratuite ale revistei digitale Photographia, precum și de Moko și Prietenii, o aplicație educațională pentru copii ce conține o poveste interactivă și jocuri de logică.

Designul noului GALAXY Tab S este completat de o gamă de accesorii care îl fac mult mai practic, cum ar fi carcasele variate sau accesoriul Book Cover care se configurează la trei unghiuri diferite de afișare pentru a oferi poziția cea mai confortabilă pentru vizionarea clipurilor video, pentru citit sau pentru tastare. De asemenea, Samsung le oferă utilizatorilor care caută aceeași structură de protecție a Book Cover, dar cu un design mai subțire, carcasa Simple Cover, care oferă o protecție ușoară. Tastatura Bluetooth cu design ergonomic nou, ultra-slim, proiectată special pentru Galaxy Tab S, se conectează perfect cu dispozitivul.

Pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a folosi cu ușurință mai multe funcții în paralel, Galaxy Tab S vine cu o serie de funcții de productivitate și de securitate îmbunătățite. Prin intermediul funcției Call Forwarding prin SideSync 3.0, utilizatorii pot efectua și primi apeluri direct de pe telefonul lor pe Galaxy Tab S, oriunde s-ar afla în casă, indiferent de locația telefonului lor.

 

De asemenea, Galaxy Tab S le permite consumatorilor să se bucure de multitasking, permițându-le să navigheze pe internet, să vizioneze conținut video și să poată efectua apeluri simultan, fără a fi nevoiți să își facă griji cu privire la închiderea uneia dintre aplicații pentru a accesa alta. În plus, pentru ca utilizatorii să poată identifica cu ușurință dispozitivele din apropiere și să se conecteze la ele pentru a împărtăși mai simplu conținutul, GALAXY Tab S oferă funcția Quick Connect. Toate aceste caracteristici sunt disponibile în ambele versiuni WiFi și LTE.

De asemenea, GALAXY Tab S vine cu funcții suplimentare precum Multi User Mode, care le permite utilizatorilor să își creeze propriul profil personal optimizat, accesare în condiții de siguranță și convenabilă prin intermediul Fingerprint Scanner, și un mod special conceput Kids Mode, cu propria interfață dedicată și aplicații ușor de utilizat de către copii.

Samsung Galaxy Tab S va fi disponibil într-o varietate de opțiuni de conectivitate: Wi-Fi, sau Wi-Fi și LTE, disponibile în 16/32GB* + MicroSD (până la 128GB). De asemenea, utilizatorii pot alege între versiunile 10.5 inci și 8.4 inci, în culorile Titanium Bronze şi Dazzling White.