Game of Thrones, primul trailer oficial pentru Sezonul 6

Data: 9/03/2016 | Autor: .

Games of Thrones aria gadgetreport.ro

HBO a lansat primul trailer oficial pentru cel de-al şaselea sezon din Game of Thrones, ce va debuta pe ecrane pe 24 aprilie. Materialul video, extrem de bine realizat şi captivant, vine să adâncească misterul privind soarta principalelor personaje, relatează GadgetReport.ro

Având drept coloană sonoră piesa „Wicked Game” a lui Chris Isaak, interpretată de James Vincent McMorrow, clipul ne prezintă câteva imagini definitorii în care îi vedem, printre alţii, pe Jaime şi Cersei Lannister complotându-şi revanşa, pe Daenerys Targaryen în compania Dothraki, pe Arya cu un look demn de un zombie, şi pe Tyrion Lannister avertizând despre “un mare joc, iar marile jocuri sunt înspăimântătoare”.

Sezonul 6 din Game of Thrones va avea 10 episoade, iar din distribuţie vor face parte Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Alfie Allen, Diana Rigg, Natalie Dormer, Sophie Turner, Maisie Williams, John Bradley, Isaac Hempstead Wright, Conleth Hill, Jonathan Pryce şi Gwendoline Christie.

Serialul Game of Thrones este inspirat din seria de 7 romane epice de mare succes “A Song of Ice and Fire” scrise de autorul si scenaristul George R. R. Martin. Sezonul 6 se îndepărtează însă de povestea iniţială, astfel că acţiunea din noile episoade va reprezenta o surpriză pentru fani.

Emilia Clarke, alias Daenerys Targaryen, declara recent, cu referire la noul sezon, ca acesta este foarte captivant. “În sezonul următor nu este timp de pierdut. Este doar acțiune! Moment şocant după moment şocant! Scenă eroică după scenă eroică. Și Dany este o parte din toate acestea.”, si-a explicat rolul Emilia Clarke.

Principala întrebare rămâne: A murit sau nu Jon Snow?

GadgetReport.ro relata, recent, că Snow va fi înviat în sezonul 6. Dovadă că producătorii serialului „Game of Thrones” au publicat pe Twitter o fotografie care îl arată pe Jon Snow cu o faţă însângerată, dar viu, iar imaginea este însoţită de textul următor: „APRIL. #GoTSeason6”.

Speculaţiile privind soarta personajului Jon Snow au fost stimulate şi de faptul că actorul Kit Harington a fost văzut pe platourile din Irlanda unde sunt turnate unele dintre episoadele show-ului TV, dar şi de decizia sa de a nu-şi tunde părul – care a devenit o marcă înregistrată a personajului său.

Filmările pentru sezonul şase din Game of Thrones s-au realizat în cel mai mare secret, dar s-a aflat totuși că au fost cooptați actorii Max von Sydow și Ian McShane care fac acum parte dintr-o distribuție la care mai participă Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke și Kit Harington.

Vedeţi mai jos alte câteva teasere lansate de HBO pentru noul sezon din Game of Thrones.

Dacă vreţi să aflaţi primii ultimele noutăţi despre Game of Thrones, abonaţi-vă la contul de Twitter oficial.