Gazer TV43-US2G. Un smart TV cu Android, la un preț foarte bun

Data: 12/11/2019 | Autor: .

Gazer TV43-US2G. Un smart TV cu Android, la un preț foarte bunGazer Limited a lansat în România televizorul smart Gazer TV43-US2G, cu sistemul de operare Android 7.1.1. Gadgetul este vândut pe piață la pun preț excelent, de numai 1500 de lei, relatează GadgetReport.ro

 Echipat cu un panou IPS, televizorul Gazer TV43-US2G de 43” dispune de rezoluție 4K UHD și suportă HDR, această funcționalitate generând un gamut de culoare extins și o imagine mai luminoasă.

Modelul dispune de trei preset-uri de imagine, Standard, Dinamic și Soft, dar și de un mod manual, care poate fi folosit de către utilizatori pentru setări personalizate ale luminozității, contrastului, saturației de culoare și claritate.

 Sistemul de iluminare este unul tip D-LED, LED-urile fiind uniform distribuite în spatele panoului, ceea ce îi conferă un flux luminos uniform pe toată suprafața. În pofida sistemului de iluminare, grosimea televizorului este de doar 3cm în partea superioară, designul produsului fiind discret, completat de marginile frameless de doar 1, respectiv 2 centimetri.

 Gazer TV43-US2G dispune de două intrări de antenă (satelit și T2), o intrare VGA, o intrare analog audio, o ieșire optică, un jack audio, un conector USB 2.0, trei conectori HDMI și două intrări video analogice. Conectarea la Internet poate fi realizată atât prin fir, cât și prin Wireless (802.11ac 2×2 Dual Band 2.4 și 5 GHz). Există suport și pentru Bluetooth 4.0, modul cu ajutorul căruia se poate conecta la televizor tastatura, mouse-ul, game-pad-ul, boxele wireless sau căștile.

 Gazer TV43-US2G utilizează un SoC pe 64 de biți fabricat de Realtek (4 nuclee Cortex-A53 care funcționează la frecvențe de până la 1100 MHz) și dispune de 2 GB RAM și 16 GB stocare internă pentru platformă. Sistemul de operare folosit este Android 7.1.1, platforma fiind intuitivă, rapidă și performantă. Interfața grafică a fost personalizată de către Gazer pentru o experiență de utilizator completă. Astfel, platforma este similară cu Android TV, utilizatorii având la dispoziție Google Play Store, dar și un magazin propriu prin intermediul căruia se pot instala aplicații precum Chrome browser, Instagram, diverse video playere sau jocuri. În plus, utilizatorii pot instala manual fișiere apk de pe stick-uri USB.

Controlul televizorului se face atât cu ajutorul telecomandei, cât și prin intermediul aplicației smart de mobil – Gazer TV, disponibilă atât pe smartphone-uri Android, cât și iOS. Televizorul Gazer TV43-US2G este disponibil în România prin intermediul partenerilor autorizați ELKO Romania.

Televizorul Gazer TV43-US2G l-am găsit la vânzare AICI, la prețul de 1500 de lei.