Google aniverseaza incidentul OZN de la Roswell (VIDEO)

Data: 8/07/2013 | Autor: .

google-roswell-gadgetreport

Motorul de cautare Google marcheaza luni printr-un logo special 66 de ani de ani de la incidentul de la Roswell. In iulie 1947 se presupune ca guvernul american a recuperat resturi extraterestre, inclusiv cadavre straine, de la un OZN care s-a prabusit in apropiere de o ferma din Roswell, statul New Mexico, relateaza Hotnews.

De la sfarsitul anilor 1970, incidentul a fost obiectul unor controverse intense si obiectul unor teorii ale conspiratiei cu privire la natura reala a obiectului care s-a prabusit.

Armata Statelor Unite ale Americii sustine ca ceea ce s-a intamplat a fost doar recuperarea resturilor unui balon experimental de supraveghere la mare altitudine care apartinea unui program clasificat numit Mogul.

Cu toate acestea, multi sustinatori ai OZN-uri spun ca, de fapt, o nava extraterestra s-a prabusit si cateva cadavre au fost recuperate si ca apoi militarii au inceput o operatiune de musamalizare.

Potrivit Daily Mail, in 2011, FBI a publicat un document pe site-ul oficial, in care agentul Guy Hottel spune ca un investigator al Fortelor aeriene ar fi declarat ca trei farfurii zburatoare au fost recuperate din New Mexico.

Incidentul s-a transformat intr-un fenomen foarte cunoscut in cultura populara, ceea ce face ca numele Roswell sa fie sinonim cu OZN-urile. Este pe primul loc ca fiind unul dintre incidentele cele mai mediatizate si controversate despre un presupus OZN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.