Google introduce scrisul de mana pentru scrierea e-mailurilor

Data: 27/10/2013 | Autor: .

google-hands-gadgetreportGoogle a introdus o noua functie pentru Gmail si Google Docs care le va permite utilizatorilor sa trimita e-mailuri folosind scrisul de mana, informeaza Indiatoday.com.

Cu ajutorul cursorului, utilizatorii vor putea sa scrie ceea ce doresc, urmand ca Google sa creeze o versiune tiparita a acelor cuvinte, dar si sa ofere sugestii pentru termeni similari dintre care internautii pot alege, relateaza incont

Pentru a testa functia, utilizatorii trebuie sa intre in setarile generale ale Gmail sau Google Docs, sa apese butonul care indica toate optiunile privind limba.

Apoi, utilizatorul va trebui sa selecteze casuta in care scrie „Activeaza functia de introducere” si va aparea o lista cu toate tipurile de tastatura pe care Google le detine. Limbile straine care au alaturi o imagine a unui creion sunt cele care pot fi folosite pentru optiunea „scris de mana”.

Potrivit CNN, functia va fi disponibila in peste 50 de limbi straine pentru utilizatorii Google, in timp ce persoanele care folosesc Google Docs vor avea aceasta optiune in doar 20 de limbi.