Google Nest Camera. O cameră de supraveghere optimă, pentru Nest Hub

Data: 11/04/2021 | Autor: .

Google Nest Camera

Dacă ți-ai cumpărat un Google Nest Hub Max sau un Nest Hub și vrei să îl folosești la maximum, dincolo de filme, seriale, muzică, întrebări pentru Google și supraveghere, îi poți adăugat tot felul de gadgeturi din seria Nest. Iar unul dintre cele mai bune periferice, optimizat pentru acest ecosistem, este camera de supraveghere Google Nest Camera Indoor.

O cameră care filmează în Full HD, la o calitate excelentă atît pe timp de zi cât și noaptea, și care îți trimite notificări pe telefon, în aplicația Nest sau pe Google Home, atunci când se întâmplă ceva în zona monitorizată.

Camera o legi prin wi-fi la aplicația dedicată, gratuită, Nest, iar mai departe poți să o conectezi și la Google Home, pentru a-ți realiza un întreg ecosistem de camera, dispozitive inteligente.

Google Nest Cam Indoor Security Camera

Am pus centrala termică pe Google Home

Noi în Google Home am integrat inclusiv centrala termică astfel că putem regla nivelul căldurii și al apei calde de oriunde, prin aplicație sau comandă vocală către asistentul Google.

Google Nest Camera nu o găsești, din păcate, decât foarte rar pe piața românească, așa că va trebui să o cumperi de pe Amazon. Vă recomandăm Amazon.com, site de unde am cumpărat foarte multe gadgeturi în ultimii ani, la prețuri chiar mai bune decât în România.

Google Nest Cam Indoor Security Camera

Gadgeturile ajung la tine prin DHL, fără vamă, și poți urmări din aplicația Amazon sau de pe site drumul până la tine.

Te invităm să urmărești unboxing-ul și modul în care funcționează Google Nest Camera în materialul video de mai jos.

 

Google Nest Hub Max. O boxă video cu adevărat genială